Skanderborg Ridecenter

Velkommen til Skanderborg Ridecenter

Familien Sørensen er Skanderborg Ridecenter's nøglepersoner. Ulrik Sørensen og Charlotte Sørensen købte stedet af den tidligere selvejende institution i 2004 og sat et stærkt præg på stedets udvikling. Ridecentret er under konstant forbedring, men mange ting er sket over de seneste år. Der er store visioner og fremtidsplaner med Skanderborg Ridecenter. Både Ulrik og Charlotte er engageret i dagligdagen på ridecentret og har med hver deres ekspertise en vigtig rolle i ridesporten i Skanderborg.
Begge deres døtre Alexandra og Anne Sophie er aktive ryttere - både dressur og spring og deres allerede vidtrækkende resultater til hest er en inspiration for mange af rideskolens ryttere og rideklubbens medlemmer.

Rideskolen er også en del af Skanderborg Ridecenter's aktiviteter og forretning.
Skanderborg Rideklub har lejet sig ind på ridecentret og varetager medlemmernes interesse og styrker sammenholdet mellem rytterne på stedet.

PRISER VEDR. OPSTALDNING, RIDNING OG UNDERVISNING AF EGEN HEST

Priser pr 01 Marts 2013

Holdundervisning:

Holdundervisning4-16 år                                               Kr 450,00

Trækkerhold 4-10 år                                                Kr 425,00

Undervisning hold egen pony                                  Kr 375,00

Undervisning hold egen hest                                   Kr 425,00

Leje af elevpony/hest ved stævne pr klasse            Kr   75,00

Opstaldning
Pony kat. 3 og 2................................................................. kr. 1950,- pr. mdr.
Pony kat 1.......................................................................... kr.  2050,- pr. mdr.
Hest......................................................................................kr. 2300,- pr. mdr.
Udlukning på fold man-fre, undtaget helligdage....... .      kr.    450,- pr. mdr.
Hø - pony.............................................................................kr.    400,- pr. mdr.
Hø - hest .............................................................................kr.   450,- pr. mdr.
Facilitetskort.......................................................................kr.     500,- pr. mdr.

Privatundervisning
½ enetime v/exam. berider................................................kr. 350,-
½ enetime v/beriderelev ...................................................kr. 175,-

Ridning/Opstaldning
Ridning/opstaldning v/berider....................................... kr. 6250,- pr. mdr.
Ridning/opstaldning v/beriderelev.................................kr. 5000,- pr. mdr.
Ridning/opstaldning af pony........................................... kr. 4500,- pr. mdr.

Andre ydelser:
Hjælp af underviser v/udenbys stævner........................kr. 250,- pr. klasse
Klargøring og fletning af hest...........................................kr. 250,-
Klipning af hest/pony........................................................kr. 450,-
Videooptagelse af salgshest............................................ kr. 500,-
Trailerparkering pr. år...................................................... kr. 1200,-

Alle priser er INCL. moms.