Velkommen til Rideskolen

Skanderborg Rideskole er en del af Skanderborg Ridecenter. For at ride på rideskolen skal du være medlem af Skanderborg Rideklub. Rideklubben har lejet sig ind på ridecentret og anvender deres faciliteter og ekspertise som beridere/undervisere. Rideklubben er til for dig som rytter. Ridecentret har hestene, personalet og staldene. Sammen er vi stærke og har store ambitioner indenfor ridesporten.

Vi byder alle velkommen på rideskolen uanset hvilken erfaring, alder og ambitioner du har.

De fleste af alle vore ponyer/heste er tidligere konkurrenceponyer/heste. De er alle godmodige og venlige, og bliver maximalt brugt på 2 hold om dagen! Derfor er det altid glade og positive ponyer vi arbejder med  .
De går hver dag på fold uanset vejr og vind, da vi er meget opmærksomme på deres trivsel.

Elevtræningsstævner
Vi afholder mellem 6 og 10 træningsstævner på rideskolen om året. Disse stævner skal være med til at udvikle og udruste de nye ryttere til at starte klub- og distriktsstævner.

Ved disse elevtræningsstævner bliver der lagt stor vægt på, at rytteren bliver hjulpet hele banen igennem, så rytteren får en positiv start på, hvad det vil sige at ride stævner.

Ridelejr
Vi afholder årets sommerridelejr i den første uge af sommerferien. Her kan børnene få mulighed for at være sammen med veninderne og ponyerne hverdag, og ride flere gange om dagen.
Det plejer at være årets ridebegivenhed for mange af rideskolens elever.

Halvparts pony/hest

-Går du og drømmer om at få din egen hest?

På Skanderborg Ridecenter har du den perfekte mulighed for at have en fast hest 3 dage om ugen. Se under ridecentret  - Halvpartspony/-hest.

Velkommen til Skanderborg Rideklub!