Skanderborg Rideklub
Tilmeld nyhedsbrev

GENERALFORSAMLING 2018

                          Skanderborg Rideklub

            Afholder ordinær generalforsamling

                  Onsdag d. 14.03.2018 kl. 19-21

                               Dagsorden

1. Valg af dirigent og referent

2. Bestyrelsens beretning

3. Forelæggelse af regnskab 2017

4. Forelæggelse af budget 2018

5. Fastlæggelse af kontingent

6. Behandling af indkommende forslag

7. Valg af diverse 4 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter

På valg: Helle Pedersen (modtager ikke genvalg)

               Magnus Hillern (modtager ikke genvalg)

               Åsa Mogensen (modtager ikke genvalg)       

              Tine Lysebjerg Winkler (modtager ikke genvalg)

8. Valg af revisor og revisor suppleant

9. Evt.

Forslag der ønskes behandlet skal være indsendt til bestyrelsen på Skanderborgrideklub@gmail.com senest 14 dage før generalforsamlingen

Velmødt

Helle, Åsa, Tine, Anna, Thomas og Magnus 

 

 

Funktionsbeskrivelser til ledige pladser i bestyrelsen:

Vi har brug for din hjælp i bestyrelsen. Det er både hyggeligt og sjovt at lave frivilligt arbejde.

Vi har brug for 4 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter.

Bestyrelsesmedlem:

•          Deltagelse i bestyrelsens 10 årlige møder af ca 1,5 time.

•          Klubaktiviteter såsom

 • træningsstævner og ryttermærker,
 • udarbjeldelse af stævnestøtte, championat og klubmesterskab,
 • deltagelse i planlægning og afvikling af klubbens andre aktiviteter såsom vores 2 årlige c-stævner og vores årlige D-stævne 

Suppleant:

•          Indgår i bestyrelsen hvis et af bestyrelsesmedlemmerne må holde før tid.

•          Bidrager til gennemføring af klubbens aktiviteter

 

Er det noget for dig eller har du spørgsmål så kontakt os gerne

skanderborgrideklub@Opdater venligst din browser!gmail.com

eller find os på rideskolen

Mvh

Helle, Anna, Tine, Åsa, Thomas og Magnus

 

 

 

STÆVNESTØTTE 2017

Alle medlemmer under 25 år, der er tilknyttet SBR, kan ansøge om tilskud til udenbys starter, dog max. 12 klasser i kvartalet og maks. tilskud til 4 klasser på en weekend. Tilskuddet gives pr. rytter ikke ekvipage og det årlige tilskudsbeløb kan max. udgøre 1500 kr.

Desuden er det et krav, at  de der modtager stævnestøtte, deltager aktivt som medhjælp ved klubbens stævner.


Der kan søges til D-, C- og B- stævner, som ikke er arrangeret af SBR. 

Man kan opnå tilskud i form af 100 % af startgebyret for pågældende stævne. Der gives udelukkende tilskud til startgebyr.

Man kan udelukkende opnå tilskud til stævner, som er afviklet ved ansøgningsfristen og hvor man er mødt op. Der betales ikke for eftertilmelding.

Der kan opnås tilskud 1 gang årligt. Ansøgningsfristen er 1. dec 2017 

For D stævner dokumentation for betalt gebyr feks. fra drf go samt udskrift fra DRF live hvoraf det af resultatlisterne fremgår, at rytteren har været til start, eller kvittering fra stævested og fra C og B stævner udskrift fra DRF go med "mine indkøb", hvis rytteren har haft frameldt nogen af starterne på listen, skal det skrives i mailen til os. Mail med relevant info og vedhæftede filer sendes til :  magnus.hillern@gmail.com

 

Der tages forbehold for at klubben har de økonomiske midler til at udbetale stævnestøtte.

CHAMPIONAT OG ELITE 2016

Så er endelig championatene for 2016 klare.

 

trykk her for å komme til resultatlistene

Ryttermærke 3 og ryttermærke 4

Vi inviterer til kurs i Ryttermærke 3 og 4.

Les mer under arrangementer, eller trykk her

Championater for 2016

Så er det tid til at indrapporter stævne resultater (placeringer) for 2016, så vi kan få fundet vores championatsvindere.

Les mere her.

Nyheder

Her kan du læse om de seneste nyheder fra Skanderborg Rideklub og -center.

HUSK AT TJEKKE UNDER ARRANGEMENTER

Invitation til jubilæumsfest d.27.08.2016

Se invitation til jubilæumsdag/fest under arrangementer

FØLG OS PÅ FACEBOOK. HER KOMMER NU ALLE VORES NYHEDER

https://www.facebook.com/Skanderborg-Rideklub-138244366226425/timeline/

D- Stævne d. 30.05.2015 -Nu PÅ LIVE

Vores D-stævne er nu med startlister på live. Din starttid kan du finde fredag til aften.

Vi ønsker alle et godt stævne 

Skanderborg Rideklub fik podiepladser.

Foto: Anne Sophie G. Sørensen på Klooster`s Eltino

Dressur ryttere fra Skanderborg Rideklub, sikrede sig podie pladser på flere niveauer i den forgangne måned.

Alexandra Sørensen og hesten Camiro Mandø deltog i det store internationale JBK Horse Festival, som blev afholdt på Odense Dyrskueplads. 38 ryttere red i programmet Helgstrand Dressage Young Rider team test, hvor svenske og danske topryttere dystede om placeringer.

Alexandra og Camiro Mandø var en af de seks danske ekvipager, der blev placeret blandt de 10 bedste. Ekvipagen fik en syvende plads i det stærke felt.

Alexandra deltog også i Landsstævnet med Ecco Cup 2 kvalifikation, som Hovgaard Rideklub var vært for. Her sikrede ekvipagen sig placering som nr. seks i Young Rider Mesterskab, og lige uden for placering i KUR klassen. Det blev et samlet resultat som nr. 6

Successen ville ingen ende tage for Anne Sophie G. Sørensen på kat 2 ponyen Jumanji, ved samme stævne. Her scorede ekvipagen hattrick ved at vinde PRT, PRM og KUR, og blev dermed også samlet nr. 1 Denne flotte præstation var ikke den eneste Anne Sophie leverede ved dette landsstævne. På kat 1 ponyen Kloosters Eltino scorede hun en fjerde plads i PRT, og en femte plads i PRM. Samlet blev ekvipagen nr.6.

Anne Sophie G. Sørensen starter også stævne på hest. Ved et distriktsstævne i Brande Sportsrideklub sejrede hun i en MB1, på hesten Cartier med over 70 %

Louise Fauerholm Christensen og kat 1 ponyen Vegelins Goya, deltog også i Ecco Cup landsstævnet. Her høstede ekvipagen flotte placeringer i både PRT (nr.2) og I KUR nr. 5 i begge klasser med over 70 %. Samlet blev ekvipagen nr. 7

Skanderborg Rideklub var selv vært ved et udvidet klubstævne forleden. Her var der placering til Emilie Lyngsø på Cira Mandø. Det blev en tredje plads i LA1. I pony klassen LD1 blev Thea Nybye Michel på Reballe Gardenia placeret på en anden plads.

 

Skanderborg Rideklub scorede topplaceringer i dressur.

Emilie Kronborg og Take That A

Dressurryttere fra Skanderborg Rideklub, viste flotte stævneresultater i den forgangne måned-både internationalt, og hjemme i DK.

Tre ryttere deltog i et internationalt CDI stævne i Holland. Det var ponyrytter Anne-Sophie G. Sørensen som havde to ponyer til start, og opnåede flotte placeringer med begge i de indledende klasser. Anne-Sophie var næsten ikke til at komme udenom, med hele to ponyer i

top 3. hvor hun blev nr. 2 på Klooster´s Eltino, og nr. 3 på Jumanji.

Louise Christensen og ponyen Aphrodite opnåede en placering som nr. 8 i indledende klasse, og var ekvipagens debut internationalt.

Sarah Christensen deltog i Youngrider klasserne, på hesten Furst A.P. dog uden placeringer, men lå pænt i det stærke felt af internationale dressur ryttere.

Her hjemme var Emilie Vad og ponyen Nørlunds Eltina, til distriktsstævne i Ry Rideklub hvor hun sikrede sigen flot anden plads i PRI med over 67 %.

Ponyrytter Emilie Kronborg deltog i et klubstævne i Favrskov Rideklub, hvor hun på Take That A sejrede i både LC1 og LC3 med over 69% i begge klasser.

 

Årets klub/Championat/Elitemester fundet

Så er vores mestre fundet. Se under klubmesterskaber, Championat og Elite

Der er flotte broderede tæpper til vores vindere og flotte præmier til øvrige placerede(efter DRFs placeringstabel).

Uddeling på vores generalforsamling d. 25.03.2015. Du skal møde op for at modtage din præmie.

Podie pladser til SBR ryttere, i ECCO CUP FINALEN

Anne Sophie G. Sørensen var på skamlen som samlet vinder i ECCO CUP finalen. På kat. 2 ponyen Jumanji, vandt hun PRT og PRM med over 70%. I KUR finalen red hun et vinder ridt, og sejrede stort med 78,38 %. Anne Sophie viste endnu engang at hun er årets talentpris værdig.

Alexandra Sørensen og Camiro Mandø viste også klasse, ved at score anden pladsen samlet set, i finalen for juniorer. I en MB1 sikrede ekvipagen sig en femte... plads, og en anden plads i 1 afd. af finalen. I KUR sikrede Alexandra og Camiro sig en tredje plads med 73,17 %. Det var Alexandras sidste tur som junior rytter, hvor hun sammen med Camiro Mandø har vundet utallige top placeringer.

Nu glæder hun sig til nye udfordringer som Youngrider.

Sarah Fauerholm Christensen og Furst A.P. red et flot Prix St. George program, og sikrede sig en tredje plads i det svære felt af top ryttere. Sarah placerede sig på en samlet sjette plads i ECCO CUP finalen, for youngrider.

Louise Fauerholm Christensen og kat. 1 ponyen Vegelin´s Goya, scorede flotte placeringer med over 70 %. I PRT var Louise på podiet til en fjerde plads, og i 1 afd. af finalen sikrede ekvipagen sig en flot anden plads. I KUR programmet lå Louise og Goya lige udenfor placering, og sluttede samlet på en femte plads i ECCO CUP finalen for kat. 1 pony.

Emma Pedersen og Milan A.M. sikrede sig 68,5 % i PRM for kat. 2 pony og blev nr. tre. Samlet blev ekvipagen nr. fem i ECCO CUP finalen for kat. 2 pony. Det Emmas sidste tur på pony, og hun glæder sig over at slutte med deltagelse i ECCO CUP finalen. Sammen med Milan har hun haft en fantastisk tid, hvor forventninger og drømme er gået i opfyldelse. Nu ser Emma frem til udfordringerne som junior rytter på Angelique H, i det kommende stævne år.

 

Emilie Røy og hendes smukke hoppe Ophelia, var også kvalificeret til ECCO CUP finalen, som blev afviklet på Middelfart Ridecenter. Ekvipagen klarede sig rigtig fint, og blev samlet nr. 11 i ECCO CUP finalen for juniorer.

 

Rytterne trænes af landstræneren i dressur, for junior og youngrider Ulrik Sørensen, som har en stor del af æren for de flotte resultater, rytterne har opnået.

 

Klubmesterskab og Elite/ Championatsmesterskaber 2014

Nu er det snart tid til vores uddeling af klubmesterskab og Elite/Chamionatsmesterskaber. Uddelingen sker på vores generalforsamling til marts.

Indsend dine resultater til Nina Loft på mail eller sms. 

Regler og nærmere info kan du finde her på hjemmesiden.

OBS send resultater fra 01.01.2014-31.12.2014.

Talentpris til Skanderborg dressur rytter

Foto: Anne Sophie og Jumanji til præmieoverrækkelse ved JBK stævnet i Odense

Siden 2008 har det været tradition, at JBK Horse Show´s uddeler årets talentpris. Udover den store anerkendelse det er , at modtage prisen er der også en check på 15.000 kr. til modtageren af talent prisen.

I år gik prisen til den talentfulde pony/junior rytter, Anne Sophie G. Sørensen fra Skanderborg Rideklub. Anne Sophie har udvist særlig stor udvikling i sit

talent for dressurridning, hun er blot 14 år men har opnået flotte resultater på dressurbanerne i år.

DM mester i kat. 2 pony på Jumanji, Nordisk Mester for både hold og individuelt i Norge. Anne Sophie var også på podiet ved DM, efter at have redet sig op på en flot tredje plads i KUR finalen, på kat 1 ponyen Kloooster´s Eltino. Medalje regnen sluttede ikke her, for ved DM for juniorer vandt hun sølv på hesten Finale.

Ved det internationale JBK stævne i Odense Congres Center, hvor Anne Sophie fik overrakt talent prisen, deltog hun også i pony dressur på Jumanji.

Også her viste hun sit talent med flotte placeringer i toppen. I CDIP team test sikrede hun sig en andenplads, og i CDIP individuelt vandt Anne Sophie og Jumanji

klassen med 73,94 %. I KUR klassen var hun på podiet som nr. to med over 73 %.

 

To ponyryttere i Ecco Cup finalen

Foto: Louise Fauerholm Christensen på Vegelin´s Goya

Skanderborg Rideklub havde to ryttere med i finalen i pony dressur, ved Ecco Cup`s tredje kvalifikations stævne, der blev afviklet i Holte Rideklub.

Emma Pedersen og kat. 2 ponyen Milan A.M klarede sig fint i en indledende PRI klasse, hvor ekvipagen sikrede sig en tredje plads med 67,56 %

Parret blev første uplaceret i PRT, men var med videre til KUR finalen, hvor det dog ikke rakte til en placering. Samlet resultat for Emma og Milan i

Ecco Cup blev en ottende plads.

I kat. 1 klassen var det Louise Fauerholm Christensen på Vegelin´s Goya, der repræsenterede Skanderborg Rideklub. I PRI indledende sejrede ekvipagen

med 72,25%, og i PRT indledende sikrede parret sig en fjerde plads med 71,03 %. Hermed var Louise og Vegelin´s Goya videre i KUR finalen, hvor det blev til en syvende plads uplaceret, og det samlede resultat i Ecco Cup blev en femte plads.

 

Vellykket distriktsstævne 4.10

Foto: Twilight

Et vellykket distriktsstævne sidst weekend (d.4/10), og en flot tredje plads til Sarah B. Nielsen og Twilight i LA1, med over 70 %

TILLYKKE.

kursus ved Sarah Nielsen & Tobias Dohlin

se opslag på vores opslagstavle vedr. kursus d 09.11

tilmelding på skanderborgrideklub@gmail.com

kursus ved Jette Nevermann

lørdag d. 08.11 har SBR kursus ved ponylandstræner Jette Nevermann

vi har 12 pladser så skynd dig at melde til. Åben for ponyer

pris 400 kr. tilmelding på skanderborgrideklub@gmail.com

Klubstævne i Skanderborg Rideklub

Foto: Amanda B. Møller på hesten Porthos

Skanderborg Rideklub var forleden vært, ved et klubstævne i dressur for pony og hest.

Klubbens egne ryttere scorede placeringer i flere af klasserene. Mathilde Pedersen var på podiet til en anden plads i en LD2 for pony, og det

var på ponyen Cedergårdens Irish Chery, Mathilde fik det fine resultat.

I heste klasserne var Amanda Brochdorff Møller på Porthos, på banen i en LA1, som ekvipagen vandt med 68,15 %.

I LA2 vandt Sarah Birkmose Nielsen klassen med 68,62 %, på hesten Dana Lyng.

 

Medalje regn til Anne Sophie G. Sørensen

Foto: Anne Sophie G. Sørensen på Jumanji ved DM for ponyer.

Guld, Sølv og Bronze medalje til dressur rytter Anne Sophie G. Sørensen, fra Skanderborg Rideklub.

Sidste weekend blev Anne Sophie Danmarksmester for kat. 2 pony på Jumanji. Ekvipagen vandt begge indledende runder, og også KUR finalen vandt hun

stort. Hun havde ligeledes kvalificeret sig til finalen på kat. 2 ponyen Holsteins Number One, men måtte kun starte på en pony i finalen. Det blev Jumanji,

og det var et godt valg, for det makkerpar red sig til en Guldmedalje i DM for kat 2 pony. Men Anne Sophie var på skamlen igen efter hendes ridt i KUR finalen for kat 1 ponyer, som hun havde kvalificeret sig til på Klooster´s Eltino. Det samlede resultat for ekvipagen blev en Bronze medalje i DM for kat 1 pony.

Anne Sophie G. Sørensen har udover ponyerne en ældre lærehest stående i stalden, Finale hedder hesten som hun i denne weekend startede i endnu et DM, denne gang for juniorer. I begge indledende runder scorede Anne Sophie to tredje pladser og var dermed videre i KUR finalen, hvor hun red sig til en fantastisk flot tredje plads. Den samlede placering for ekvipagen blev en anden plads i DM for juniorer. På to weekender har Anne Sophie G. Sørensen sikret sig både Guld, Sølv og Bronze.

Skanderborg Rideklub blev også repræsenteret af Louise Fauerholm Christensen, i DM for kat 1 ponyer. Louise deltog med to ponyer, Vegelins Goya og Aphrodite, og fik placeringer med begge ponyer i indledende runder. Hun valgte Vegelins Goya til KUR finalen, hvor ekvipagen sluttede som nr. 10.

Emma Pedersen deltog på kat. 2 ponyen Milan A.M. som efter en fjerde plads i indledende runde, var videre i finalen. Her sluttede ekvipagen på en syvende plads. DM for ponyer blev afviklet på Vilhelmsborg ved Århus, og udover DM klasser var der MB2 dressur for hest, som også havde en Skanderborg rytter som vinder, nemlig Maria Fauerholm Christensen på Samarant. Denne ekvipage deltog også i DM for juniorer, som blev afviklet i Ringsted denne weekend. Her sikrede Maria og Samarant sig placeringer i begge indledende runder, og i KUR finalen en fantastisk flot placering som nr. fire.

 

 

Alexandra til tops i Europa

Alexandra Sørensen og Camiro Mandø.

Alexandra Sørensen og dressur hesten Camiro Mandø, fra Skanderborg Rideklub havde et helt fantastisk EM, som blev afholdt i Arezzo i Italien.
I holdkonkurrencen for juniorer, hvor der var 16 nationer til start, opnåede Alexandra og Camiro at være bedste danske ekvipage, og klassens tredje bedste ud af 68 startende. Det danske junior hold sikrede sig dermed en Bronzemedalje. Alexandra fortæller at hun har haft en hest der har været helt på toppen, og er meget tilfreds med resultatet. 
Individuelt var Alexandra og Camiro Mandø også bedste danske ekvipage, og efter to fantastiske "ture" hvor Camiro Mandø ydede sit bedste, lå de kun 0,5 point
fra medalje. Lidt ærgerligt siger Alexandra, men målet var at være i top fem, og det må man jo sige er indfriet.
I finalen som rides i KUR havde Alexandra en helt fantastisk "tur", hvor hun red sig ind på en placering som Europas femte bedste junior rytter i dressur.
Parret var igen bedste dansker, og der blev givet flotte 77,650 procent for den fantastiske præstation, og kun et enkelt point fra Bronze.
Alexandras far, landstræner for Junior og Ungrytterne i dressur, Ulrik Sørensen er ekvipagens daglige træner. Ulrik Sørensen kan være stolt af de danske ryttere.  Ungrytterne sikrede også Danmark Bronze i holdkonkurrencen, samt femte bedste ekvipage i finalen.
 

Nordisk Mester i pony dressur

Anne Sophie G. Sørensen på ponyen Jumanji.

Skanderborg Rideklub holdt fanen højt, da resultaterne fra NM i dressur kom på tavlen, og der var jubel i den danske lejr i Norge, hvor landstræner

Ulrik Sørensen, berider på Skanderborg Ridecenter, kunne se det flotte resultat af det daglige arbejde med rytterne.

Anne Sophie G. Sørensen og ponyen Jumanji leverede en pragt præstation i dressur for kat. 2 pony. Ekvipagen sikrede sig titlen som Nordisk Mester

individuel, og var bedste ekvipage i holdmesterskabet, som samlet set vandt Guld.

Guld til kat. 1 pony for hold, sørgede Louise Fauerholm Christensen og Vegelins Goya for. Med et fantastisk indlede ridt, og et ridt i anden afdeling honoreret med 72,9 %, var Louise bedste rytter, og sikrede dermed Danmark guldet.

Alexandra Sørensen på Camiro Mandø, og Maria Fauerholm Christensen på Samarant, deltog i junior klassen for hold, og var med til at sikre Danmark

sølvmedaljen, kun et mulehår fra Norge som løb med guldet. Alexandra og Camiro Mandø blev placeret som nr. fire i både indledende og anden runde med over 70 %.

Landstræner Ulrik Sørensen fejrede også de danske ungryttere, som løb med guldet både for hold og individuelt.

 

Historisk sejr i junior dressur.

Det vindende junior landshold i Hagen, med landstræner Ulrik Sørensen fra Skanderborg Ridecenter.

Søstrene Alexandra Sørensen og Anne Sophie G. Sørensen, fra Skanderborg Rideklub, deltog forleden ved et stort internationalt ride stævne i
Hagen i Tyskland.
Alexandra og hesten Camiro Mandø var med til at skrive historie, da det danske juniorlandshold for første gang tog førstepladsen i nationsklassen,
og det foran lande som Tyskland og Holland. Danmark har aldrig vundet holdkonkurrencen før, så det blev fejret i den danske lejr, hvor landstræner
for junior og ungrytterne i dressur, Ulrik Sørensen (Skanderborg Ridecenter) kunne være stolt af de danske rytteres præstationer.
Individuelt sikrede Alexandra Sørensen og Camiro Mandø sig en plads i KUR finalen, ved at ride sig ind på en femteplads i kvalifikations klassen.
I CDIO J KUR finalen red Alexandra et flot program, og blev samlet nr. 2 i det skrappe felt af dygtige dressur ryttere.
Anne Sophie G. Sørensen som deltog med to ponyer, opnåede en niende plads på kat 2 ponyen Jumanji, i CDI P international mesterskab for ponyer.
I kvalifikations klassen til finalen sikrede ekvipagen sig en placering som nr. ti, og var dermed videre til KUR finalen, hvor Anne Sophie og Jumanji fik en
samlet placering som nr. 9 med 70,33%.
I B finalen i CDI P KUR for kat 1 pony, sejrede Anne Sophie på hendes anden pony Klooster´s Eltino.

Dressurstævne i Skanderborg Rideklub.

Skanderborg Rideklub var vært ved et udvidet klubstævne i dressur, for pony og hest sidste weekend. Et vellykket stævne med placeringer til
klubbens egne ryttere, i både pony og heste klasser.
Vinder af LD1 pony blev Mathilde Pedersen på Cedergårdens Irish Chary, nr. 2 blev Karla Dyhm Junge på Indy, og tredje pladsen delte Isabel Christiansen på
Manet, og Mia Kruse Mikkelsen på Master Mind.
I LA1 for pony, besatte Emilie Vad på Nørlunds Eltina tredje pladsen. I hesteklasserne var Stine Riis på Høvergårds Quisto vinder i LC1, og Amanda Brochdorff Møller på Porthos vinder i LA1. Emilie Gersdorf Lyngsøe på Cira Mandø blev nr. 2 i LA1. Helena B. Hansen på Ruke Mandø besatte førstepladsen i LA2, og på hesten La Belle blev Helena nr. 2 i MB0. Cecilie Pedersen på London Pride scorede førstepladsen i MB0, og tredje pladsen i MB2.

Cecilie og London Pride deltog
også denne weekend i en MB1 mesterskabsklasse for distrikt 12, som blev afviklet ved et distriktsstævne i Hylke og Omegns Rideklub. Her blev ekvipagen
placeret på en tredje plads.

Samlet vinder i dressur Ecco Cup

Anne Sophie G. Sørensen på podiet i Kolding

Dressurryttere fra Skanderborg Rideklub var forleden i Kolding, hvor Kolding Rideklub var vært ved et landsstævne med Ecco Cup.
Anne Sophie G. Sørensen opnåede en andenplads i PRM indledende, på kat. 1 ponyen Klooster´s Eltino, hvor niveauet i kat. 1 klasserne var så høje at
der skulle rides over 70%, for at få en finaleplads. Anne Sophie havde også sin kat. 2 pony, Jumanji med, og med den sejrede hun både i PRI og
PRM. Hun var hermed videre til finalen, hvor ekvipagen opnåede en anden plads i KUR. Samlet set blev Anne Sophie og Jumanji vinder af Ecco Cup for kat. 2 pony.
Louise Faurholm Christensen havde landsstævne debut på kat. 1 ponyen Aphrodite, men det klarede de i fin stil ved at score en tredje plads i PRI.
Louise deltog også med Vegelin´s Goya, og opnåede en femte plads i PRM.
I junior klassen for hest var Alexandra Sørensen og Camiro Mandø flyvende i begge indledende klasser. Ekvipagen sejrede i begge klasser med over 71 %,
og det på trods af det våde vejr, og en bane der bar præg af en hel weekend med regn. I KUR klassen sluttede Alexandra på en anden plads. Ekvipagen er
netop blevet udtaget til bruttolandsholdet, hvorfra landsholdene skal sættes til NM og EM i dressur for juniorer.
Maria Faurholm Christensen opnåede en fjerde plads i indledende junior klasse, på hesten Samarant.

Neergaard storspringende i Norge

Foto: Martin Dinesen Neergaard på hesten Adam L.

Ved Nationsspringningen i Drammen i Norge, var Skanderborg Rideklub og Danmark fornemt repræsenteret ved toprytter Martin Dinesen Neergaard.
På flere heste opnåede det unge springtalent en helt serie af topplaceringer.
I Silver Small Tour 120 cm nr. 5 på Hamilton. Gold Medium Tour 140 cm nr. 2 på Adam L. Gold Big Tour 150 cm nr. 2 på Zilagro. Gold Small Tour 140 cm
nr. 2 på Boyzon St. Tropetz. I finalen Gold Small Tour 140 cm placeret på tre heste, nr. 2 på Adam L, nr. 3 på Zilagro, nr. 5 på Boyzon St. Tropetz.
Silver Big Tour 130 cm nr. 1 på Balentine S.B, hesten som Martin også scorede en tredje plads på i 135 cm. I Gold Small Tour 135 cm nr. 2 på Boyzon St. Tropetz,
og nr. 3 på Adam L. Gold Small Tour 140 cm nr. 2 på Boyzon St. Tropetz. I en youngster klasse 125 cm sikrede Martin sig en tredjeplads på Gregors.
I Youngster klasse finalen forsatte succesen med en andenplads på den 5 årige hingst Extra Cool, og Extra Cool må man sige Martin Dinesen Neegaards præstation er. Det er top klasse springning.

Skanderborg ryttere placeret i Frankrig

Foto: Louise Faurholm Christensen og Vegelin´s Goya, ved præmieoverrækkelsen i Saumur i Frankrig

Dressurryttere fra Skanderborg Rideklub, deltog i et internationalt dressur stævne i Saumur i Frankrig forleden.
Det var ponyrytter Louise Faurholm Christensen på Vegelin´s Goya, der i det skrappe felt af topryttere, opnåede podie pladser.
I CDIP indledende, en placering som nr. 4, CDIP individuel ligeledes en placering som nr. 4, og i KUR programmet hvor der rides til musik scorede Louise og Vegelin´s Goya en flot femteplads.
Storesøster Maria Faurholm Cristensen, deltog i juniorklassen på hesten Samarant, og opnåede en ottende plads i CDIJ.
Rytterne trænes til daglig af berider og landstræner Ulrik Sørensen på Skanderborg Ridecenter.
 

Flot andenplads til SBR rytter

Ponyrytter Emilie Vad deltog i et distriktsstævne i Tørring Uldum Rideklub. På dressur ponyen Nørlunds Eltina, sikrede hun sig en fornem andenplads i LA4 med 69,5 %
 

Distriktsstævne i Skanderborg Rideklub.

Foto: Maria Fauerholm Christensen og hesten Samarant

Rideklubben i Skanderborg var forleden vært, ved et distrikts stævne i dressur for heste. Flere af klubbens egne ryttere var til start ved stævnet, og nogle med fine placeringer. I LA1 var det Rebecca Emilie Rhee på Skyfall Horsebo, der opnåede placering som nr. fem med 67,41 %. Emma Pedersen havde sin debut med hesten Angelique H, men det klarede ekvipagen i fin stil med en tredje plads i LA4 og 68,67 %. Desuden var ekvipagen første uplaceret i MB0.
Ingrid Hagman Rimestad på Østersøens Don Juan scorede tredjepladsen i MB2 med 69,10 %.
Dressurrytter Maria Fauerholm Christensen og hesten Samarant, var udenbys til Landsstævne på Middelfart Ridecenter. Her opnåede ekvipagen en femte plads i MB1 med 67,97 %.
 

Dressur Eliten samlet på Skanderborg Ridecenter

Landstræner Ulrik Sørensen

I starten af Marts måned var hele Danmarks dressur elite, for juniorer og ungryttere, samlet på Skanderborg Ridecenter.
Ulrik Sørensen, berider og ejer på ridecentret er landstræner for de talentfulde unge ryttere og deres heste, der samles fire gange om året, med det formål at evaluere ekvipagerne. Om de er i form, og på rette vej træningsmæssigt, og at ambitions niveauet er til, at være med i toppen af dansk junior og ungrytter dressur. Ulrik Sørensen der tidligere fungerede som landstræner for de Norske ponyryttere, har stadig ryttere fra Norge som kommer til Skanderborg for at få undervisning. Ligeledes opnåede landstræneren at føre ryttere til tops, både i pony og hesteklasser ved Ecco Cup 2013 i Danmark.

Samlet vinder i Ecco Cup dressur

Ved Sundeved Dressurfestival med Ecco Cup, havde Skanderborg Rideklub en samlet vinder i junior klassen.
Alexandra Sørensen og hesten Camiro Mandø, havde et fantastisk stævne, som trods en noget frisk hest i indledende klasse fredag, blev placeret
som nr. to med 74,86 %. Dagen derpå fik Alexandra lidt mere ro på den friske hest, og sejrede i  Ecco Junior Cup, hvor ekvipagen også scorede et 10 tal i programmet. I KUR klassen søndag vandt ekvipagen stort med hele 76,58 %. Med de flotte præstationer sikrede Alexandra Sørensen og Camiro Mandø, sig den samlede sejr i første kvalifikation af Ecco Junior Cup 2014.
I det samlede resultat i Junior klassen, opnåede Maria Fauerholm Christensen på Samarant en femte plads.
I Young Rider Cup PSG, var der placering til Sarah Fauerholm Christensen på Furst A.P. Ekvipagen opnåede en sjette plads med 68,15 %.

Topplaceringer i ponydressur

Skanderborg Rideklub var flot repræsenteret ved Landstævnet i Middelfart forleden, hvor der også var kvalifikation til Ecco Cup. Der var topplaceringer til næsten samtlige ryttere fra klubben. Anne Sophie G. Sørensen deltog med ikke mindre end fire ponyer. Og den ihærdige rytter høstede da også flotte placeringer med samtlige ponyer. På kat 1 ponyen Going Top, som er udlånt til Anne Sophie af familien Lindberg, scorede hun to anden pladser i PRI, og en anden plads i PRT. På Klooster´s Eltino ( kat 1) blev ekvipagen placeret på en andenplads i PRI, og en fjerde plads i PRT med  70 % i begge klasser. På de to kat 2 ponyer Jumaji og Holsteins Number One, var Anne Sophie også på podiet. Med Jumanji sejrede ekvipagen i PRI, blev nr. tre i PRI, og nr. to i PRM. På Holsteins Number One scorede Anne Sophie G. Sørensen en tredje plads i PRM med 70 %.
Emma Pedersen og kat 2 ponyen opnåede en femte plads i PRI. Louise Faurholm Christensen har overtaget kat 1 ponyen, Vegelin´s Goya, efter sin søster og fortsætter succesen efter hende, med placeringer som nr. to i PRT og PRM med over 70 %.
Ponyen New Tabasco, ejet af familien Gersdorf  Sørensen  på Skanderborg Ridecenter, var udlånt til Landsstævnet og klarede sig vældig godt, med sejre i PRI og PRT med over 70 %.

DM sejr og international succes i springning

Martin Dinesen Neergaard på Little Rock.

Christiansmindevej i Skanderborg er hvor topryttere træner ihærdigt i hverdagen, og Skanderborg Rideklub er repræsenteret i toppen af ridesporten både i Danmark, og internationalt og det både i spring og dressur. I springning kan vi takke Martin Dinesen Neergaard for de flotte præstationer. Senest har Martin vundet
Danmarksmester - skabet i springning for seniorer, som blev afviklet på Vilhelmsborg i starten af februar måned. Martin deltog med to heste, og opnåede flotte placeringer med begge heste. I Gold Tour 135 cm blev det en tredje plads på Windbreaker H, og en trettende plads på Little Rock. I første afd. af seniormesterskabet  145 cm, sejrede Martin Dinesen Neergaard med Windbreaker H, og en femte plads med Little Rock. I DRF finalen 145 cm sejrede Martin efter en super flot runde på Little Rock, og det samlede resultat i kampen om guldet i indendørs DM 2014, gik velfortjent til Martin og Little Rock.
 
Senest har Martin Dinesen Neergaard sørget for dansk sejr i  Big Tour 145 cm, ved Arctic Eqestrian Games i Norge. På den 10 årige vallak Zilagro var ekvipagen blandt de syv ryttere, der var med i omspringningen. Martin red i den absolut hurtigste tid, og sejrede dermed i klassen. Også i finalen medium tour 140 cm, tog Martin sejren på Zilagro, som blev redet med stil og perfektion. Desuden opnåede ekvipagen en anden plads i Big Tour 140 cm, samt en anden plads i Medium Tour finalen på den 9 årige vallak Adam L. 
 

Generalforsamling d. 26. mars kl. 19.00 og kåring af Klubmestere og championasvindere

Onsdag den 26. marts 2014 afholder SBR generalforsamling kl. 19.00 i rytterstuen. Der vil bliver serveret kaffe. Samme aften - kl. 18.30 kåres vinderne af klub- og championatsmesterskabet for 2013. I den forbindelse er SBR vært for lidt godt til ganen.

Indkadelse til generalforsamling den 26. marts kl. 19.00

Indkaldelse_til_generalforsamling_2014_i_SBR.pdf

NYT - ændringer til klub- og championatsmesterskabssystemet.

NYT NYT....ELITEMESTERSKAB: 

Hvis man deltager i internationale stævner (pony/hest) hører man under kategorien ELITEN, som er en ny kategori, hvor konkurrencen om ELITEMESTERSKABET vil være mere jævnbyrdig imellem ekvipager der rider på dette niveau. Man kan således ikke deltage i championatet på dette niveau. Her  gælder det også at mindst tre ekvipager med point, udløser en vinder. Der kåres en vinder for henholdsvis pony og hest. Se indberetningsregler under championat.

Ændringer til Klubmesterskabsreglerne:

NYT NYT -  Nu tæller deltagelse i træningsstævner også med i konkurrencen om klubmesterskabet.

OBS: For at gøre sig gældende i Skanderborg Rideklubs ELITE-,CHAMPIONAT- og KLUBMESTERSKAB skal man deltage aktivt i klubben. Evt. som hjælp til klubbens stævner, arbejdsweekend eller andre arrangementer, modtage undervisning m.m. Læs mere under Klubmesterskaber

Emma Pedersen på podiet i ponydressur.

Emma Pedersen og ponyen Milan AM fra Skanderborg Rideklub, deltog i et distriktsstævne i Hedensted og Omegns Rideklub.
Ekvipagen klarede sig rigtig fint i dressur klassen PRI, hvor præstationen udløste en tredje plads med 66,25 %.

Nytår - nye dressur ekvipager på podiet.

Tre dressurryttere fra Skanderborg Rideklub, deltog forleden i et distriktsstævne afholdt på Skåde Rideklub. Rytterne havde det tilfælles, at det var deres debut på de heste/ponyer som de stillede op på, og som de oveni købet havde stor succes med.
Alexandra Sørensen vandt i fin stil MA1 dressur med 70,28 % på hesten Cartier. Søsteren Anne Sophie G. Sørensen startede i PRT dressur på ponyen Jumanji, og scorede en tredje plads med 67,31 %. Endnu en ponyrytter var øverst på podiet, nemlig Louise Fauerholm Christensen på Vegelin´s Goya, som sejrede i PRI dressur med 71,87 %.

Finalesejr i dressur til Skanderborg Rideklub.

Maria Faurholm Christensen på Vegelin´s Goya

Finalen i årets Ecco Cup hos Middelfart Ridecenter, blev afviklet forrige weekend med stor succes for dressur ryttere fra Skanderborg Rideklub.
Alexandra Sørensen startede ud med at vinde en MB1 med 71,28%, på hesten Camiro Mandø. I første afdeling af finalen for juniorer sejrede Alexandra sikkert med 73,64%. Og igen i sidste afdeling af finalen var Camiro Mandø super fin, og klar til at løse opgaven. i KUR programmet vandt ekvipagen igen stort med 74,95%, og blev dermed samlet vinder af årets Ecco Cup finale. Alexandra havde glædet sig meget til finalen i Ecco Cup, da hun og Camiro Mandø ikke havde været til stævne siden Em i sommer.
Maria Faurholm Christensen og Vegelin´s Goya, tog sig af sejren for kat. 1 ponyer. På førstedagen vandt ekvipagen i PRM, med en score på 72,07%. 
I KUR programmet i anden del af finalen, vandt Maria Faurholm Cristensen og Vegelin´s Goya, med imponerende 74,21%. Med de flotte præstationer
blev ekvipagen kåret som samlet vinder af årets finale i Ecco Cup for kat. 1 ponyer. En flot afslutning på Marias sidste år som ponyrytter.
Maria deltog også i landsstævnet på hesten Samarant, hvor hun blev placeret på en fjerde plads i junior KUR programmet.
Anne Sophie G. Sørensen deltog i Ecco Cup med to ponyer. På kat. 2 ponyen Holsteins Number One scorede Anne Sophie en femte plads i KUR finalen,
og en flot andenplads i PRT. På kat. 1 ponyen Klooster´s Eltino klarede Anne Sophie også at nå til finalen, hvor ekvipagen sluttede på en placering som nr. 11. Rytterne trænes og undervises af landstræner Ulrik Sørensen på Skanderborg Ridecenter.

Skanderborg Rideklub på podiet

Simone Kronborg deltog i et klubstævne i Lykkesholm Rideklub i Randers, hvor hun på Take That A sikrede sig en podie plads som en flot nr. to i LA1
dressur, med 63,62 %.


Cecilie Pedersen og London Pride høstede sin første kvalifikation til landsstævner forleden, hvor ekvipagen blev placeret på en sjette plads i MB2 dressur ved distriktsstævnet i Skårupgård Sportsrideklub.

Skanderborg Rideklub vært ved udvidet klubstævne.

På hjemmebane blev der også høstet rosetter forleden ved ride-klubbens eget stævne.

I pony dressur blev flg. ryttere placeret.: Clara Tranberg på Melanie nr. 1 i LD1, Line G. Andersen på Haldur Hedevang nr. 2 i LD2, Emilie Vad på Nørlunds Eltina nr. 2 i La4.

I heste klasserne var det Sarah Birkmose Nielsen, der havde succes med hesten Twilight. Ekvipagen fik en anden og en tredje plads i LC1 og LC3.
I springning var det Victoria Bache på Avalon der kom igennem LE banen med nul fejl. I LD vandt Kaja Lillelund på Master Mind, og i to LC klasser sejrede Line G. Andersen på Julius.
 

Ponyryttere på podiet ved Landsstævne i Hedensted

Foto: Emma Pedersen på Milan A.M

Ponyryttere fra Skanderborg Rideklub viste flaget, ved et Landsstævne i dressur i Hedensted Rideklub. Det var Emma Pedersen på kat. 2 ponyen Milan A.M,
der høstede rosetter for en anden plads i PRM, og en tredje plads i PRT. For kat. 1 pony var Maria Fauerholm Christensen suveræn. På Vegelins Goya scorede hun førstepladser i både PRT og PRM, og på hendes anden pony Aphrodite sejrede hun også i en PRT klasse, og fik en anden plads i PRM.
 

Skanderborg Rideklub gjorde rent bord

Foto: Emilie Vad og Nørlunds Eltina

Dressurryttere fra Skanderborg Rideklub, deltog ved Horse World Cup landsstævnet for ponyer i Vejle Rideklub forleden, og her gjorde rytterne rent bord i de indledende klasser. Anne Sophie G. Sørensen på Holsteins Number One levede op til sit navn, og blev number one i PRT klassen for kat. 2 pony. På en anden plads i samme
klasse, var Emma Pedersen på Milan AM på podiet. I en LA3 for kat. 3 pony, scorede Louise Faurholm Cristensen på Silver, første pladsen. I finalen som blev redet i en PRM var der tæt løb, Anne Sophie G. Sørensen måtte se sig besejret med mindre end en halv procent, og sluttede hermed sammenlagt på en anden plads. Emma Pedersen sluttede på en samlet fjerde plads i finalen. Maria Faurholm Christensen på Aphrodite, var også videre til finalen for kat. 1 ponyer, og her scorede ekvipagen en andenplads i PRM.
 
Emilie Vad og ponyen Nørlunds Eltina fik en flot andenplads i finalen, i Championatet for Dansk Sportspony avl, som blev afviklet i Ikast Rideklub forleden.
 

Julefrokost, ponygames og hyggearrangemnet lørdag den 30. november

Sæt kryds i kalenderen lørdan den 30. november til årets hyggelig julefrokost for alle rideklubbens medlemmer og deres forældre.

Om formiddagen er der mulighed for at lave hesteguf  og så afholder vi ponygames i løbet af dagen og slutter dagen af med en hyggelig julefrokost.

Nærmere information følger senere og bliver hængt op på opslagstavlen i den store ridehal.

 

 

 

Skanderborg Rideklub repræsenteret ved landsstævne.

Foto: Anne Sophie G. Sørensen på Holsteins Number One.

Anne Sophie G. Sørensen fra Skanderborg Rideklub, deltog forleden ved et ponylandsstævne i dressur med kvalifikation til Ecco Cup. Landsstævnet blev afviklet i Holte Rideklub, og Anne Sophie deltog med to ponyer.

Med kat. 1 ponyen Klooster`s Eltino opnåede Anne Sophie en fjerdeplads i PRI med 71 %. I PRT indledende runde med kat. 2 ponyen Holsteins Number One, var Anne Sophie mellem de fem bedste, og gik videre til finalen.

Med begge ponyer i finalen sluttede Anne Sophie i den bedste halvdel af feltet.

 

En anden ponyrytter fra klubben deltog i et klubstævne i Sabro Rideklub. Emilie Kronborg på Take That A, scorede en andenplads i LC1 dressur med 63, 13 %.

Emma Pedersen på podiet ved landsstævne i ponydressur.

Foto: Emma Pedersen og Milan AM.

Skanderborg Rideklub deltog i kampen om DRF mesterskabet i pony dressur for hold. Landsstævnet blev afviklet i Frederikshavns Rideklub, hvor hele 27 hold dystede om finalepladserne.

 

I indledende runde om fredagen havde Emma Pedersen på Milan AM en god tur i PRI, og blev honoreret med 69,5 % som udløste en andenplads i klassen. I holdkonkurrencen red Emma til 68,6 % i en PRT, og lå til en syvende plads som var

det bedste resultat fra Skanderborg Rideklub. Selvom klubkammeraterne red pæne resultater, rakte det desværre ikke samlet til en plads i holdfinalen. Den sidste stævnedag var Emma og Milan første udplaceret i en PRI med 66,25%.

Ponyryttere fik placeringer

Foto: Emilie Kroborg og Take That A

Skanderborg Rideklub blev forleden repræsenteret af Emilie Kronborg og dressur ponyen Take That A ved et klubstævne i Ry Rideklub. Emilie red et flot LC1 program, som dommerne honorerede med point der rakte til en første plads.

Klubkammeraten Maja Skovdal Nørgaard deltog i et klubstævne i Hylke og Omegns Rideklub. Her scorede Maja en anden plads i LC1 dressur, på ponyen Casmir.

 

 

Sejr til Sarah i Horse World Cup

Foto: Sarah Bohlbro Johansen på Røgild´s Boromir.

Sarah Bohlbro Johansen fra Skanderborg Rideklub, deltog forleden i et distriktsstævne i ponydressur i Vejle Rideklub, hvor hun på ponyen Røgild´s Boromir sikrede sig andenpladsen i både indledende, og anden runde i Horse World Cup.

Dermed blev ekvipagen den samlede vinder med flest point.

Hendes klubkammerat Nanna Elkjær, deltog i et dressur distriktsstævne i Langå Rideklub. På ponyen Skovbo Ares startede hun to LA4 klasser, og blev vinder i den ene klasse, og nr. tre i den anden.

Medalje til Skanderborg ved pony DM

Anne Sophie G. Sørensen på Holsteins Number One

Skanderborg Rideklub høstede endnu engang en medalje, og fine placeringer ved pony DM på ride centret Vilhelmsborg i Århus.

Maria Fauerholm Christensen på  Vegelin`s Goya, scorede tredje pladsen i kvalifikationsrunden for kat. 1 ponyer lørdag, og var dermed et sikkert kort til finalen om mesterskabet. I hård konkurrence om medaljerne søndag, sikrede Maria F. Christensen og Vegelin´s Goya sig en velfortjent sølvmedalje i DM. Maria deltog også i DM med kat.1 ponyen Aphrodite, hvor hun scorede fjerdepladsen i kvalifikationsrunden.

Anne Sophie G. Sørensen deltog ved DM på to ponyer. I en opvarmningsklasse for kat.1, blev Anne Sophie på Klooster´s Eltino placeret som nr. 2. I kvalifikations runden blev ekvipagen nr. 12 og gik videre til finalen, hvor de sluttede på en samlet placering som nr. 7 På Holsteins Number One i kat. 2 klassen blev Anne Sophie G. Sørensen nr. 5 i kvalifikationsrunden, og sluttede også her på en samlet placering som nr. 7.

For ekvipager som ikke kom med i finalen, var der en DM trøstfinale, hvor Emma Pedersen på Milan AM sikrede sig podieplads som nr. 3 i kat. 2 kl. Louise Fauerholm Christensen på kat.3 ponyen Silver kom på toppen af skamlen som vinder af kat. 3 DM trøstfinale.

Em guldmedalje i Voltigering.

Rikke Laumann som repræsenterer Skanderborg Rideklub, vandt forleden Guld ved EM i enkeltvoltigering for damer.

Em i voltigering fandt sted i Ebreichtsdorf i Østrig. Efter mange sølv- og bronzemedaljer lykkedes det endelig for Rikke Laumann at komme helt til tops og vinde guld. Rikke Laumann, longe fører Lasse Kristensen, og hesten Ghost Alfarvad Z har vundet dette års europamesterskab i enkeltvoltigering for damer, og undervejs har de vundet tre ud af fire runder, hvilket er deres suverænt bedste resultat nogensinde.

Det her er mit livs drøm, der er gået i opfyldelse. Tak til hele teamet både hernede og derhjemme – det havde ikke kunnet lade sig gøre uden dem. Alt har virket optimalt, og jeg har været tilfreds med mine præstationer gennem hele konkurrencen. Ghost er en stjerne og min bedste ven! Det har været en sæson med en række udfordringer, men det har været en god proces, og nu har vi vist, at vi kan få det hele til at klappe to år i træk – først med sølv ved VM sidste år og nu med guldmedalje, fortæller Rikke Laumann.

Alexandra Sørensen sikrede Danmark medalje ved EM i dressur

Foto: Em i Frankrig (Junior og Youngriderholdet) med Ulrik.

Den lokale og nykårede danmarksmester i juniordressur, Alexandra Sørensen fra Skanderborg Rideklub, leverede en super præstation ved EM i dressur for juniorer.

60 juniorer fra hele Europa var til start i Compiegne i Frankrig, hvor der blev afviklet EM-mesterskab i dressur for juniorer og young riders. Fredag og lørdag i uge 28 stod den på det individuelle program for juniorrytterne, og det bedste danske resultat blev redet hjem af den stærke ekvipage Alexandra Sørensen og Camiro Mandø, der individuelt opnåede en flot placering som nr. 7. med 72 %. Med et meget tæt felt i toppen var Alexandra kun 0,9 % fra sølvmedaljen, og med det flotte resultat var Alexandra selvfølgelig videre til søndagens KUR, som kun de 15 bedste ud af 60 får adgang til. Her blev det en fin placering som nr. 12 med 71 %.

Det var ikke kun individuelt at Alexandra Sørensen og Camiro Mandø var bedste danske ekvipage. Også i kampen om holdmedaljerne, var det Alexandras super flotte ridt med det bedste danske resultat, en 7 plads og 70,25 % der var med til at sikre Danmark bronze medalje.

Alexandras far Ulrik Sørensen, som er dansk landstræner for junior og ung-ryttere i dressur, står bag uddannelsen af hesten Camiro Mandø, som Alexandra har fået glæden af at føre til tops.

Individuelt vandt Danmark 2 guldmedaljer i ungrytterklassen.

Podiepladser til Skanderborg ryttere

Simone Kronborg på ponyen Take That A.

Skanderborg Rideklub var med i placerings rækken, da der skulle deles præmier ud. Både i spring og dressur var der gevinst.

 

Emma Pedersen  deltog i Landsstævne i Herning Rideklub, og på ponyen Milan A.M fik hun en fjerde plads i

PRT dressur. Den placering udløste en kvalifikation til DM, samt en titel som A rytter.

 

Simone Kronborg på Take That A, var til klubstævne i Åstrup Rideklub. Her scorede hun med 63,62 %,  en anden plads i LA1 dressur for pony.

 

I springning var Anja S. Ballegård på podiet, hvor hun modtog præmie for en sjette plads i LA2. Her var det hesten Careful der hjalp Anja over forhindringerne med nul fejl.

 

Ryttere fra Skanderborg repræsenteret i Hagen

Alexandra Sørensen på Camiro Mandø

Danmark var stærkt repræsenteret ved det store Nations Cup stævne i Hagen i Tyskland. To lokale dressur ryttere fra Skanderborg Rideklub, deltog ved stævnet. Den nykårede danske mester i junior dressur Alexandra Sørensen, og lillesøster Anne Sophie G. Sørensen der deltog i det internationale ponymesterskab.

Alexandra og hesten Camiro Mandø startede ud med et flot ridt i juniorklassen for hold, hvor ekvipagen leverede det bedste danske resultat, en sjetteplads til 70,95 %. Samlet rakte det til en tredjeplads i hold konkurrencen, hvor danskerne kun lå et enkelt point fra en andenplads. I kvalifikationsklassen fredag opnåede Alexandra en placering som nr. 8 med 68,991% efter et ridt med mange flotte højdepunkter, men med en ærgerlig fejl i en travers, som kostede i det samlede regnskab. Alexandra og Camiro Mandø kom stærkt igen KUR finalen, hvor ekvipagen igen var bedste dansker med en flot femteplads til 72,45 %.

I CDI PONY KUR finalen blev tre danskere placeret, hvor den ene var Anne Sophie G. Sørensen på ponyen Kloosters Eltino. Ekvipagen placerede sig som nr.12 med 66,80 %.

En flot præstation af de danske ryttere, som bliver trænet af den landsholdstræner Ulrik Sørensen.

Lokale ryttere på podiet.

Ryttere fra Skanderborg Rideklub høstede rosetter forleden.

Ved distriktsstævnet i dressur i Hylke og Omegns Rideforening,  blev der uddelt rosetter i både pony og hesteklasser. Sarah Johansen på Røgilds Boromir blev placeret som nr. 3 i PRI og LA6. Emilie Vad på Nørlunds Eltina fik en anden plads i LA2.

Og Nanna Elkjær på Skovbo Ares scorede førstepladsen i LA1, samt tredje pladsen i LA3.

I hesteklasserne var Anja Johansen på podiet, hvor hun modtog præmie for en andenplads i MA1 på hesten Fasteau of Glory. Sarah B. Nielsen på Romance A.B. fik en andenplads i MB2, som var hestens debut i denne klasse, og som udløste første Landsstævne kvalifikation.

I springning blev Anja S. Ballegård på hesten Careful placeret som nr. fire, ved et distriktsstævne i Vejle Rideklub. I springning var ponyerne også på banen, Josefine Mille Busing Larsen på Shacinti Fyrst deltog i distriktsstævne i Kongsdal Rideklub, og fik her en anden og en fjerdeplads i LB2 og LA1. Ekvipagen var også til stævne på Ponygården Solvang, og scorede her en andenplads i LA1. Maja Skovdal Nørgaard deltog med to ponyer i distriktsstævnet i Hedensted Rideklub, og blev nr. 3 i LA2 på Thanehøjs Mads, og nr. 2 på Casmir i LB1.

Træningsstævne den 14. juni 16-18

Se mere under "stævner"

Springstævne i Skanderborg Rideklub

foto af Maja Skovdal Nørgaard på Thanehøjs Mads

Skanderborg Rideklub var forleden vært ved et distriktsstævne i springning for pony og hest.

Klubbens egne ryttere gjorde sig gældende i flere klasser. I ponyklasserne blev flg. ryttere placeret : Amanda Møller på Picasso nul fejl i LC, Josefine Mille Busing Larsen på Shancinti Fyrst nul fejl i LA1, Maja Skovdal Nørgaard på Tanehøjs Mads nul fejl i LA1 og en fjerde plads i LA2.

I hesteklasserne red beriderelev Anniken Eide på Look Liza og scorede to nul runder i LC og LB1. På hesten Vrenc Bu var Anniken øverst på sejrsskamlen i MB1. Susanne Hansen på Amigo red en flot nul runde i LB1. Anja Sloth Ballegaard på Careful blev placeret på en tredje plads i LA2.

Guld til Alexandra Sørensen

Foto: Alexandra og Camiro Mandø

Finaledagen ved Landsstævnet i Ringsted med DRF-mesterskaber, var en stor dag for Alexandra Sørensen og Camiro Mandø fra Skanderborg Rideklub.

Ekvipagen sejrede sikkert i KUR finalen, ved juniorrytternes DRF-mesterskab i dressur, og dermed blev Alexandra der har ligget i spidsen siden første mesterskabsrunde, også samlet vinder af mesterskabet, og dermed ny DRF-mester i dressur for juniorer. 17 årige Alexandra scorede førstepladsen allerede i første afdeling af mesterskabet,  i anden runde var der lidt nerver på, hvormed de sluttede på en fjerdeplads, men bevarede alligevel føringen.

På finaledagen var Alexandra og Camiro Mandø igen sikkerheden selv, og med en flot og velkomponeret KUR med en høj sværhedsgrad, og med kunstneriske karakterer der lå mellem 75% og 79%, sikrede de sig den samlede sejr i mesterskabet.

Junior og Ungrytternes  landstræner, Ulrik Sørensen var en tilfreds mand. Ikke nok med at hans egen datter red juniormesterskabet i hus, så var der med landstræner øjne, ekvipager ved mesterskabet på et højt niveau. Ekvipager der rider deres første junior år blev placeret i toppen, det lover en god fremtid.

Skanderborgs dressur ryttere fik topplaceringer.

Dressur ryttere fra Skanderborg Rideklub var ikke til at skyde igennem forleden. Ved to store ride stævner i hver sin ende af landet, dystede rytterne mod nogle af landets dygtigste i disciplinen dressur. På trods af at Skanderborg Rideklub er en forholdsvis lille klub, så klarede de sig helt suverænt.

Ved landsstævnet på Middelfart Ridecenter med anden kvalifikation i Ecco Cup, deltog søstrene Alexandra og Anne Sophie G. Sørensen. Med hesten Camiro Mandø placerede Alexandra sig på to førstepladser i MB1 og Junior KUR med over 70% i begge klasser. I junior Ecco Cup fik ekvipagen en fjerde plads, og i det samlede resultat sluttede de på en anden plads. Anne Sophie deltog i stævnet med tre ponyer. I de indledende runder placerede hun sig på en tredje plads i PRI, og en fjerde plads i LA6 på Holsteins Wellness. På Kloosters Eltino blev ekvipagen nr. fem i PRI og nr. otte i PRM, og sluttede samlet som nr. fem  i Ecco Cup for kat. 1 pony. På kat. 2 ponyen Holsteins Number One blev ekvipagen nr. fire i PRI, og nr. syv i Ecco Cup B finalen med individuel mesterskab.

 

Ved Danmarks største distriktsstævne i Morsø Rideklub på Mors var succesen stor, og med mange podie pladser. Beriderelev i Skanderborg Rideklub, Mette Sejbjerg Jensen og hesten Voila J scorede hele tre første pladser i MA, MA1 og MA2 med 69 %.

Sarah Bohlbro Johansen og ponyen Røgilds Boromir gjorde hende nummeret efter med tre førstepladser. To gange i LA5 og i PRI, alle med over 70%

Nanna Elkjær på ponyen Skovbo Ares fik placering som nr. et i LA1 med 71 %,i  LA2 som nr. fire og i LA4 som nr. fem. Emilie Vad på ponyen Nørlunds Eltina var på podiet til en førsteplads i LB1, og en fjerde plads i LA1. Emilie deltog også i et distriktsstævne i Skåde Rideklub. Her scorede ekvipagen en førsteplads i LA1, og en andenplads i LB1.

Springrytter Maja Skovdal Nørgaard, deltog ved distriktsstævnet i Kolding Rideklub forleden. På ponyen Thanehøjs Mads opnåede hun en tredje plads i LB, og en andenplads i LA spring. Maja var med sin anden pony Casmir til klubstævne i Horsens Rideklub, hvor ekvipagen scorede en førsteplads i LB spring.

 

 

Program for træningsstævne 3. maj 16-19

Program.pdf

Nye klubjakker og -tshirts

Klubben har fået nye klubjakker og tshirts. De lanceres, kan prøves og bestilles den 3.- 4. maj, hvor vi har træningsstævne og rengøringsdag.

Tryk: Skanderborg Rideklub, Navn og Dansk flag

Haglofs Lizard – med tryk 960 kr fås i dame og herre model str. XS – XXL

Climate softshell junior – med tryk   465 kr fås i 4/6, 8/10 og 12/14

Hvid faconsyet tshirt - med tryk, fås i mange str. Pris følger.

 

Podiepladser til dressur ryttere.

Cecilie Pedersen på hesten London Pride, ved stævnet i Silkeborg Rideklub.

Ryttere fra Skanderborg Rideklub viste topform forleden.

Ved et distriktsstævne i Kolding Rideklub sejrede Anne Sophie G. Sørensen i PRI dressur med hele 72 %, og det kun efter en uges bekendtskab med ponyen Holsteins Wellness.

Emma Pedersen deltog ligeledes ved stævnet i Kolding. Med hendes trofaste partner Milan A.M. red hun sig ind på en fjerde plads i PRT dressur.

Cecilie Pedersen og hesten London Pride havde stor succes, da ekvipagen deltog i et klubstævne i Silkeborg Rideklub. Det var deres debut i MB dressur, som blev honoreret med karakterer der placerede Cecilie øverst på sejrsskamlen.

Endnu en roset blev redet hjem i LA5 dressur, og her blev det til en anden plads.

Nanna Elkjær og Skovbo Ares deltog i et klubstævne i Sabro Rideklub, hvor ekvipagen med 66% i LA3 pony dressur scorede anden pladsen.

Skanderborg Rideklubs ryttere fik placeringer.

Foto: Emma Pedersen og ponyen Milan A.M.

Søstrene Cecilie og Emma Pedersen fra Skanderborg Rideklub havde succes forleden da de deltog i dressur stævner. Cecilie var til distriktsstævne i Viborg Rideklub, hvor hun blev placeret som nr. fire i en LA6 på hesten London Pride.

Lillesøster Emma var ligeledes til distriktsstævne, men i Skovly Rideklub. Med sig havde hun dressur ponyen Milan A.M. som var med til at sikre Emma sejren i LA5, samt en tredje plads i PRI.

Skanderborg rytter placeret ved internationalt dressurstævne.

Alexandra Sørensen på Camiro Mandø i Østrig.

Skanderborg Rideklub var repræsenteret af Alexandra Sørensen og hesten Camiro Mandø, som gjorde sig gældende ved CDI stævnet i østrigske Stadl Paura.  I den individuelle junior klasse med 25 startende, opnåede ekvipagen en flot sjette plads med 68,29 %. I det skrappe felt af dygtige junior Ryttere, placerede Alexandra og Camiro Mandø sig på en elleve plads i junior KUR, med 68,25 %.

 

Hjemme i Danmark var der også placering at hente til Nanna Elkjær på Skovbo Ares, som deltog i et distriktsstævne i Langå Rideklub. I LA2 dressur blev ekvipagen placeret på en fjerde plads med 68,75 %.

 

SBR Årsregnskab 2012

AArsregnskab_2012.pdf

Ponyryttere placeret i både dressur og spring.

Foto: Emilie Kronborg sammen med Haribo´s mascot.

Skanderborg Rideklub var repræsenteret af ponyryttere i både dressur og spring.

Emilie Kronborg og ponyen Take That A , deltog i et klubstævne i Lykkeshøj Rideklub i Randers. I dressur klassen LC3 blev ekvipagen placeret som nr. 5 med 64,17 %

Klubkammeraten Maja Skovdal Nørgaard på Thanehøjs Mads, scorede placeringer i LB1 og LB2 spring. Maja fik rosetter med hjem for en femte plads og en tredje plads.

Kurser i distrikt 12 i uge 14

Onsdag den 3/4 er der kursus i sikkerhed i omgang med heste. Det er kl. 19-21 på Vilhelmsborg. Vil du deltage sender du en mail til lizza@Opdater venligst din browser!mail.dk

Lørdag den 6/4 er der kursus i Førstehjælp for Hest og Rytter. Det koster 500 kr at deltage. Er man aktiv stævnehjælp i klubben kan man sende mail til dobo@Opdater venligst din browser!eaaa.dk, da klubben gerne betaler gebyret for ialt 4 deltagere.

Følg din rideklub på facebook, søg på: Skanderborg Rideklub

SBR_Nyhedsbrev_marts_2013.pdf

Alexandra Sørensen placeret i Ecco Cup finalen i dressur.

Ved landsstævnet, Sundeved Dressurfestival med Ecco Junior og Young Rider Cup, gjorde Alexandra Sørensen fra Skanderborg Rideklub, sig gældende. På hesten Camiro Mandø der gik frisk til opgaven, blev det til en

placering allerede om fredagen. Med 73,5 % i MB1 blev ekvipagen placeret på en tredje plads. I indledende runde lørdag i Ecco Junior Cup, sejrede Alexandra og Camiro med 71,08 %. Efter søndagens KUR program sluttede ekvipagen

på en samlet anden plads.

Klubstævne i Skanderborg Rideklub.

Skanderborg Rideklubs egne ryttere indtog podiepladser.

I MB dressur for hest var det Dianna Hessellund Nielsen på Delicious der blev kåret som vinder. I klassen PRT dressur for pony, vandt Sarah Bohlbro Johansen på Røgilds Boromir.

I de følgende pony dressur klasser var vinderne således : LD1 Helena Thybo Jørgensen på Manet. LC1 Emilie Kronborg på Take That A. LB3 Emilie Vad på Nørlunds Beatrice. LA2 Nanna Elkjær på Skovbo Ares.

Vindere i springning for ponyer var følgende: LD Emma Pedersen på Cedergårdens Irish Chary. LC Nanna Elkjær på Skovbo Ares. LC Maja Skovdal Nørgaard på Casmir, som også blev vinder i LB2 på Thanehøjs Mads.

Hovedsponsorat fra Sparekassen Kronjylland forlænget

Sparekassen Kronjylland har valgt at forlænge deres sponsorat af Skanderborg Rideklub endnu et år. Ialt modtager vi 10.000 kr, så sørg for at støtte dem!

Ud over sponsoratet modtager klubben 500 kr. pr. familie/hustand, som vælger at placere sin bankforretning i Sparekassen Kronjylland. Næste gang i overvejer at skifte bank opfordrer vi til at få et tilbud fra vores sponsor!

Salg af julelodder - har du rester liggende ???

En del medlemmer hjalp i december med at sælge julelodder for at tjene penge til klubben. Nu mangler vi dog at få julelodder tilbage (eller penge), så hvis du ligger inde med usolgte lodder eller penge fra salget, så vend tilbage snarest til Sarah Nielsen eller Dorthe Bohlbro (72286213)

Kursus for forældre den 2. april kl 18 -19 i Rytterstuen

Foraeldrekursus_april_2013.pdf

Resultater til ryttere fra Skanderborg Rideklub

Ryttere fra Skanderborg Rideklub høstede rosetter på stævnepladserne.

Anja Sloth Ballegård deltog  i et distriktsstævne i Silkeborg i februar mdr. På hesten Careful blev hun placeret på en anden plads i LB spring.

Cecilie Pedersen var til klubstævne i Åstrup Rideklub, hvor hun på dressurhesten London Pride scorede førstepladsen i LA5.

Maja Skovdal Nørgaard på ponyen Thanehøjs Mads deltog i et klubstævne i Hylke og Omegns Rideklub. Her blev ekvipagen placeret på en anden plads i LB1 spring.

Indkaldelse til generalforsamling i rideklubben 2/4 2013 kl 19.30 - NY DATO

Indkaldelse_til_generalforsamling_2013_i_SBR_Ny_dato.pdf

Hjælp til EM i Herning og kom gratis ind

Personale til EM

 

Hvis du er 18 år eller derover kan du få muligheden for at få adgang til EM i Herning  i uge 34 fra d. 19-25. august 2013. Du skal blot hjælpe i VIP afdelingen, med at servere og rydde op efter mad. Det drejer sig om min. 3 dages arbejde a ca. 8 timer pr. dag.

 

Du vil som betaling få:

-  Adgang til hele området også Galla aftenen.

-  Overnatning i campingvogn

-  Mad de dage du er på vagt

-  Tøj og sko.

 

Har dette din interesse, så kontakt Jeanette Bergau på tlf. 60616329 eller på mail carlos1969@Opdater venligst din browser!live.dk

 

Sidste frist d. 1. marts 2013.

Skanderborg Ryttere placeret ved stævner.

Billede: Emilie Vad på Nørlunds Eltina

Ponyrytter Emilie Vad deltog i et klubstævne i Åstrup Rideklub. Med ponyen Nørlunds Eltina blev Emilie placeret på en andenplads i LB3 dressur, og ligeledes en andenplads i LA1 dressur.

Cecilie Pedersen var med sin hest London Pride, til distriktsstævne i Hedensted Rideklub. Her blev ekvipagen placeret på en fjerde plads i LA4 dressur.

Sarah Bohlbro Johansen og dressur ponyen Røgilds Boromir, deltog i et distriktsstævne i Egum Rideklub, hvor det blev til to tredjepladser i henholdsvis PRI og PRM.

Årets vindere af mesterskaber 2012.

Skanderborg Rideklub kårede forleden vinderne, af Klub og Championats mesterskaberne for 2012. Ved et hyggeligt og festligt arrangement i klubbens lokaler, blev vinderne fejret på behørig vis.

Antal placeringer i kategorien afhænger af hvor mange ryttere der har stillet op i kategorien. Ud over kåring af klubmester og championatsvinder kårede Skanderborg Rideklub også ”Årets Ridekammerat”. Året ridekammerat blev Amanda Møller som gennem flere år har været fast hjælper i rideskolen. Amanda hjælper overalt på rideskolen og stiller altid beredvilligt op når der er brug for hjælp ved stævner. Hun snakker med alle og gør derved rideklubben til et hyggeligt sted at være.

 

Klubmesterskab pony dressur:

1.       Line G. Andersen på Julius (ikke på billedet)

2.       Emilie Vad på Nørlunds Eltina

3.       Anne Sophie Sørensen på Nørlunds Vincente og Alexandra Sørensen på Nørlunds Vincente

 

Klubmesterskab dressur hest:

1.       Dianna Nielsen på Delicious (ikke på billedet)

 

Klubmesterskab spring pony:

1.       Anne Sophie Sørensen på Mille

2.       Nanna Elkjær på Skovbos Ares og Maja Skovdal Nørgard på Thanehøjs Mads

 

Klubmesterskab spring hest:

1.       Anja Sloth Ballegaard på Carefull (ikke på billedet)

 

Championatsmesterskab dressur pony:

1.       Alexandra Sørensen på Mellis Dornik

2.       Alexandra Sørensen på Kloosters Eltino

3.       Emma Pedersen på Milan AM

4.       Anne Sophie Sørensen på Holsteins Number One

5.       Alexandra Sørensen på Holsteins Wellness

6.       Sarah Bohlbro Johansen på Røgilds Boromir

7.       Nanna Elkjær på Skovbos Ares

8.       Stina Krarup på New Tabasco (ikke på billedet)

 

Championatsmesterskab dressur hest

1.       Alexandra Sørensen på Camiro Mandø

2.       Dianna Nielsen på Delicious (ikke på billedet)

3.       Sarah Birkmose Nielsen på De Nero af Støvlebæk

4.       Cecilie Pedersen på London Pride

 

  Championatsmesterskab spring pony:

  1.       Maja Skovdal Nørgaard på Thanehøjs Mads

  2.       Anne Sophie Sørensen på Mille

  3.       Josefine Busing på W4 Ever Love

  4.       Nanna Elkjær på Skovbos Ares

   

Championatsmesterskab spring hest:

1.       Anja Sloth Ballegard på Carefull (ikke på billedet)

2.       Susanne Hansen på Amigo

Husk championatskåring og julefrokost den 2/2 kl 17.30. Se mere under arrangementer.

Bestyrelsen gør opmærksom på, at det er besluttet at årets championats- og mesterskabsvindere udelukkende tildeles rosetter,- og ikke som tidligere modtager gaver.

Rytteraften den 6/2 er udsat

En ny dato følger snarest... følg med her på siden...

Skanderborg Rideklubs berider ny landstræner.

Det bliver den tidligere norske ungdomslandstræner i dressur, Ulrik Gerstorf Sørensen, der fremover skal stå i spidsen for de danske junior- og ungrytter landshold.

Gennem syv år har Ulrik  været landstræner for den norske ungdomselite i dressur – som pony- og juniorlandstræner fra 2005 til 2007, hvorefter han  også blev tilknyttet ungrytterne frem til 2012. Nu skal han stå i spidsen for de succesfulde danske junior- og ungrytter landshold, der de seneste år har haft stor succes ved internationale mesterskaber. Ulrik er en stor trænerkapacitet, og Dansk Rideforbund er glade for at han vil videreføre den store udvikling som junior og ungrytterne har vist igennem de senere år.

Ulrik Gerstorf Sørensen blev eksamineret berider i 1992, og til daglig driver han Skanderborg Ridecenter med sin kone Charlotte, og parrets to børn Alexandra og Anne Sophie.

 

Podiepladser til Skanderborg ryttere

Skanderborg Rideklub var repræsenteret i dressur, ved et distriktsstævne i Hedensted forleden. Det var Sarah Bohlbro Johansen på ponyen Røgilds Boromir, der blev placeret på en tredje plads i LA6.

I springning viste klubben også flaget. Maja Skovdal Nørgaard på ponyen Thanehøjs Mads deltog ved distriktsstævnet i Boller Rideklub, hvor ekvipagen scorede en anden plads i LB2.

Nye priser - Skanderborg Ridecenter

Nye priser pr. 1. marts 2013- se under Skanderborg Ridecenter.

Spændende kurser i distrikt 12 - alle kan deltage

Der er masser af spændende kurser i distrikt 12, som det er gratis eller billigt at deltage i. Lad andre vide hvis du tilmelder dig,- måske mangler andre bare lige et puf for også at tage med.

Det er rigtig hyggeligt at være med!

Se mere på: http://www.distrikt12-drf.dk/pdf/Kursusplan%201.%20halvår%202013.pdf

Sidste pony stævne sluttede med sejr.

Cecilie Pedersen deltog i december i sit sidste pony stævne. Hun er nemlig faldet for aldersgrænsen for at ride stævne på pony, men hun og ponyen Cedergårdens Irish Chary sluttede med bravur. Ved klubstævnet iLangå og Omegns Rideklub blev ekvipagen placeret på en tredje plads i LA1, og sejrede i en LA KUR, som Cecilie selv havde lavet program og musik til.

Nanna Elkjær på Skovbo Ares deltog ved samme stævne, hvor ekvipagen scorede en anden plads i LB1.

Oversigt over championats- og klubmesterskab er nu klar

Så er de opdaterede og afsluttede klub- og championatslister klar. Oversigten for Klubmesterskab 2012 i spring og dressur kan findes under "klubmesterskaber" og ligeledes kan oversigten for championatsmesterskab 2012 findes under "Championat"

I Ecco Cup finalen i dressur på pony og hest.

Foto: Alexandra Sørensen på hesten Camiro Mandø

Alexandra Sørensen fra Skanderborg Rideklub er blandt landets mest succesfulde unge dressur ryttere, og blev igennem tre runder kvalificeret til finalen i Ecco Cup på både pony og hest. Landsstævnet forløb over tre dage, og blev afviklet på Middelfart Ridecenter. Alexandra startede flot ud med at vinde MB1 om fredagen på hesten Camiro Mandø. Om lørdagen blev ekvipagen placeret på en tredje plads i MB2 finalen med 69%, og i søndagens KUR finale blev det til en samlet femte plads.   På den kun otte årige kategori 1 pony Mellis Dornik, blev det til en tredje plads i en indledende PRT. Og i PRM og KUR finalen de efterfølgende dage blev ekvipagen ligeledes placeret som nr. tre, og sluttede samlet i finalen på en tredje plads. Alexandra har i året været særdeles flittig, idet hun formåede at kvalificere sig til finalen på både pony og hest, hvilket i sig selv er en flot præstation.

 

Ponyrytter Emilie Vad, som også har sin daglige træning i Skanderborg Rideklub, deltog i dressur ved et klubstævne i Faurskov Rideklub. På Nørlunds Eltina indtog hun førstepladsen i LB2, og tredje pladsen i LA1.

Skanderborg Ryttere viste resultater

Cecilie Pedersen og hesten London Pride, deltog ved et distriktsstævne i Skovly Rideklub, hvor ekvipagen løb med sejren i LA2  dressur.

I springning kan Skanderborg ryttere også gøre sig gældende. Ved distriktsstævnet Christmas Show på Vilhelmsborg, var Anne Sophie G. Sørensen på ponyen Mille i god form. Med to nul runder høstede ekvipagen en sjetteplads i LB.

Der var også placeringer i hesteklasserne, hvor Anja Sloth Ballegård på Careful red en LB bane sikkert igennem med nul fejl i begge runder, hvilket udløste en placering som nr. 12. Susanne Hansen deltog på hesten Amigo som ligeledes forcerede LB forhindringerne med nul fejl i begge runder. Ud af 72 startende blev Susanne og Amigo nr. 12.

Hattric til Alexandra ved landsstævne.

Foto Anne Sophie og Mille

Ryttere fra Skanderborg Rideklub var med helt fremme ved landsstævnet i Vejle Rideklub forleden.

Dressurrytter Alexandra Sørensen deltog med ponyen Holsteins Wellness, som hun kun har redet ganske kort tid, men alligevel formåede at ride til tops i alle tre klasser. Den flotte præstation udløste tre førstepladser i PRI, PRT og PRM med en score på over 72%. Alexandra blev dermed også samlet vinder af Horseworld Cup.

Anne Sophie G. Sørensen præsterede også fine resultater. På ponyen Holsteins Number One blev hun nr. 4 i PRI med 65%, og på Kloosters Eltino som hun havde med til landsstævne for første gang, opnåede hun en femte plads med 66,5%.

Emma Pedersen og Milan AM var også helt fremme i placerings rækken, med 64,8% scorede ekvipagen en tredje plads i PRM.

 

Josefine Busing på springponyen WH4EverLove deltog i et distriktsstævne i Boller Rideklub, hvor ekvipagen scorede en førsteplads i LB2.

 

Skanderborg Rideklub var også vært ved et klubstævne i november måned, med 3 afd. af Midtjysk Cup, hvor klubbens egne ryttere høstede fine placeringer.

I ponydressur blev flg. placeret:  Anne Sophie G. Sørensen på Boogie nr.2 i LC1,  Emilie Vad på Nørlunds Eltina nr.2 i LB3, Anne Sophie G. Sørensen på Nørlunds Vincenten nr.1 i LA1, Alexandra Sørensen på Holsteins Wellness nr.1 i PRT,

Emma Pedersen på Milan AM nr.2 i PRT. I dressur for hest blev Sarah Birkmose Nielsen placeret som nr.2 i MB2.

I pony springning blev Helena Futtrup på Silver Moon nr.1 i LD, Anne Sophie G. Sørensen på Mille blev nr.1 i LA1, Maja Skovdal Nørgaard på Thanehøjs Mads blev nr.1 i LA2. Samlede resultater af Midtjysk Cup 3 afd. blev en tredje plads i pony spring

til Anne Sophie G. Sørensen på Mille. Anja Sloth Ballegaard på Careful blev samlet nr.2 i springning for hest. I pony dressur blev Line Ginnerup Andersen på Julius samlet nr.1, og i dressur hest blev Dianna Hessellund Nielsen samlet nr.1, og Sarah Birkmose Nielsen på De Nero Af Støvlebæk nr.2.

Placering til Cecilie og London Pride.

Foto: Celicie og London Pride

Cecilie Pedersen fra Skanderborg Rideklub, har succes på sin hest London Pride, som hun kun har haft i to en halv måned. Efter deltagelse i flere stævner på klubplan med placeringer, var Cecilie ude at prøve kræfter  med distriktsstævne. Og det med succes, for allerede i hendes første LA4 scorede hun en tredje plads med 67 %  ved distriktsstævnet i Silkeborg Rideklub forleden.

 

Foto: Nana Elkjær og Skovbo Ares

Flotte præstationer af ryttere fra Skanderborg Rideklub, udløste podie pladser.

Ved landsstævnet i Frederikshavns Rideklub, var det dressurrytter Alexandra Sørensen med hesten Camiro Mandø, der i indledende runde i Ecco Cup for juniorer opnåede en andenplads med 69,9 %. I Junior Kur finalen opnåede ekvipagen ligeledes en andenplads med 74,3 %. Alexandra ligger dermed sammenlagt nr. 2 efter tredje afd. af Ecco Cup for Juniorer, og er med i finalen som afvikles på Middelfart Ridecenter sidst i November.

To klubkammerater deltog ved et klubstævne i Hylke Og Omegns Rideklub. Her var det Nanna Elkjær på ponyen Skovbo Ares, der i dressur scorede første pladser i både LB2 og LA1 med 66,5 og 68,9 %.

I heste klasserne LA1 og LA2 dressur, var det Cecilie Pedersen på London Pride der præsterede to flotte ridt, som udløste to første pladser.

 

Championats vindere fra Skanderborg

Foto: Benita Hansen og Boogie

Dansk Sports Pony Avlschampionaterne blev afviklet i Ikast Rideklub forleden. Der blev generelt vist meget høj kvalitet af ponyer i alle årgange og kategorier.

Ekvipager fra Skanderborg Rideklub var i toppen af danske dressur ponyer. Kategori 2 ponyen Boogie med rytter Benita Hansen, klarede sig særdeles godt. Boogie som er efter elite hingsten Bonansa, blev vinder af både semifinalen, og finalen, hvor han scorede flotte point.  8,5 i ridelighed og 8,1 i galop. Boogie ejes af Ulrik og Charlotte Sørensen fra Skanderborg Ridecenter. Kategori 1 ponyen Nørlunds Vincente fra Stutteri Nørlund i Skanderborg, blev redet af Mette Sejbjerg Jensen og blev en sikker vinder i 5års klassen. Røgilds Boromir redet af ejeren Sarah Bohlbro Johansen, gentog succesen fra sidste års championat, hvor den vandt 6års klassen i kat.1 Røgilds Boromir blev igen i år kåret som vinder for kategori 1 ponyer 7års klassen. Emilie Vad på Nørlunds Eltina blev nr. 3 i semifinalen, og gik dermed videre til finalen hvor det ligeledes blev til en tredje plads, og fik bla. karakteren 8 i kapacitet. Nørlunds Eltina deltog for kategori 2 ponyer i 5 års klassen, og er efter top ponyen Kloosters Eltino.

 

Skanderborg Rideklub viste også flaget ved et klubstævne i Sabro Rideklub, hvor Emilie Kronborg på ponyen Take That A, scorede en førsteplads i LC1 dressur med 62 %.

Anne Sophie G. Sørensen på spring ponyen Mille deltog i et distriktsstævne i Djurslands Rideklub, hvor det blev til flotte resultater i to LB klasser, som nr. 1 og 3.

Dianna Hessellund på hesten Delicious deltog i dressur ved et klubstævne i Skåde Rideklub, og opnåede en tredje plads i LA2 og en førsteplads i LA4.

 

Juniordressur på højt niveau

Foto: Alexandra Sørensen på hesten Camiro Mandø ved æresrunden, efter sejren i Dressurens Venners Jniorklasse.

Alexandra Sørensen fra Skanderborg Rideklub havde succes, både på pony og hest ved JBK Horse Shows i Odense forleden. Alexandra der stadig er ponyrytter på højt niveau, er trods sine kun 16 år allerede godt med, i juniorrækkerne på hest.

Der var ikke meget ferie for Alexandra i efterårsferien i år. Det meste af ugen tilbragte hun sammen med familien på hotel i Odense, imens hesten Camiro Mandø og ponyen Mellis Dornik, var opstaldet i teltstald ved JBK Horse Show.

Selvom Alexandra stadig er ponyrytter, har hun været i gang længe som hesterytter. Den 9 år gamle vallak Camiro Mandø, har familien haft siden føl, og Alexandras far Ulrik Sørensen har redet den til, og bidrager stadig med dens videre uddannelse, men det er Alexandra der rider den til daglig, og har den med til stævner.

Ved JBK Horse Shows har hun redet sig ind i toppen af Pony Masters 2012, og vandt på imponerende vis den internationale junior dressur klasse torsdag på hesten Camiro Mandø. Bare for et halvt år siden havde hun ikke drømt om at være med til

JBK Horse Shows på Camiro Mandø. Efter en længere skades pause, og  Camiro Mandø igen var i fin form deltog de i et landsstævne, hvilket gik over alt forventning. Ekvipagen vandt en MB2 med over 70 %, og blev derefter inviteret til træningssamling

ved junior/youngrider landstræner Jon D. Pedersen, som var godt tilfreds med Alexandra og Camiro Mandøs udvikling, og udtog dem til JBK Horse Shows.

Udover dressurhesten rider hun også ponyerne Mellis Dornik og Kloosters Eltino. Mellis Dornik ejer familien sammen med Stutteri Stald Nørlund, mens Kloosters Eltino er deres egen.

Når Alexandra ikke rider, går hun i 10 klasse og næste år står den på Handels skole i 4 år. Derefter er drømmen at komme et år til udlandet, evt. Tyskland, for at ride på fuld tid. Det er fultids beskæftigelse at træne hestene, så der er ikke så meget tid til  veninderne, men de bakker mig op og har heldigvis stor forståelse for det.

På ponyen Mellis Dornik ligger Alexandra også helt i toppen af pony dressur. Det niveau viste ekvipagen også ved JBK Horse Shows med flotte placeringer som nr.5 i PRT med 69,7 %, nr.4 i PRM med 72,4 % og nr.4 i kur programmet med 73 %. Alexandra trænes dagligt af sin far Ulrik Sørensen på Skanderborg Ridecenter.

Skanderborg rytter vinder af Rosenholm Cup

Foto: Maja S. Nørgård på ponyen Thanehøjs Mads

Ponyrytter Maja Skovdal Nørgård, og hendes pony Thanehøjs Mads fra Skanderborg Rideklub, gjorde rent bord ved klubstævnet i Rosenholm og Omegns Rideklub forleden. Med nul fejl og hurtigste tid, vandt Maja både LC og LB springning for ponyer. Men ikke nok med det, ekvipagen blev også samlet vinder efter fjerde afdeling af Rosenholm Cuppen.

Klubben blev også flot repræsenteret af Emma Pedersen, ved distriktsstævnet i Christiansfeld Rideklub. På ponyen Milan AM vandt Emma i dressur klassen PRI.

Anja S. Ballegård deltog i et distriktsstævne i Sportsrideklubben Randers. Med hesten Careful red hun med nul fejl i LB spring, og blev placeret som nr. elleve ud af halvtreds starter.

Flotte resultater til ryttere fra Skanderborg

Ved Dansk Sportspony Championatet, der blev afviklet på Lykkeshøj Ridecenter i Randers, deltog tre ekvipager fra Skanderborg Rideklub. Det var Mette Sejbjerg Jensen på Nørlunds Vincente, der vandt i kategori 1 klassen for 5 års ponyer, og i kategori 2 klassen for 5 års, deltog den kun tolv årige Emilie Vad på sin pony Nørlunds Eltina, som med en flot fremvisning blev nr. tre. Benita Hansen red den kun 4 årige Boogie i kategori 2 klassen, og blev samlet nr. 6 for 4 års, og ligger som nr. 2 på landsplan. Alle tre ekvipager er gået videre til semifinalen, som afvikles på Ikast Ridecenter i oktober.

 

Skanderborg Rideklub var også med i topplaceringerne ved landsstævnet i Sundeved Rideklub i Sønderjylland. Alexandra Sørensen deltog med to ponyer, og høstede flotte resultater. På Kloosters Eltino blev hun placeret som nr. 2 i PRI, i Ecco Cup PRT blev ekvipagen nr. 3, og i Ecco Cup Pony Kur blev det til en fjerde plads. På Mellis Dornik blev hun placeret på en tredje plads i PRI, i Ecco Cup PRT placerede ekvipagen sig på en anden plads, og i Ecco Cup Pony Kur var Alexandra på podiet som nr. to.

Sarah Johansen deltog i PRM på Røgilds Boromir, der efter et fint program opnåede en femte plads.

Ved et klubstævne i Hylke og Omegns Rideklub, deltog Maja Skovdal Nørgaard på Thanehøjs Mads i springning, der med et sikkert ridt vandt  to LB klasser.

I en helt anden disciplin i ridesporten blev der også høstet medaljer. DM i voltigering blev forleden afviklet i voltigerings klubben Thommysminde. Her deltog Rikke Laumann i enkelt voltigering for kvinder, og med en flot præstation på hesten Ghost, der blev longe ført af Lasse Kristensen, sikrede VM sølvvinder Rikke Laumann sig DM guldet.

 

 

Skanderborg vandt holdmesterskab i dressur.

FOTO: ponyholdet som sluttede på en flot anden plads i mesterskabet.

Skanderborg Rideklub var vært ved et Distriktsstævne sidste weekend, og trods den megen regn der truede med at ødelægge afviklingen af stævnet. Lykkedes det at gennemføre ved at rykke nogle af klasserne indenfor.

Det var et stævne med holdmesterskab for heste og ponyer i dressur. Skanderborg deltog med to hold for heste, og et hold for ponyer.  Der var kamp til stregen, men Skanderborg Rideklub sejrede i heste klassen, og i

ponyklassen scorede de anden pladsen. Det vindende heste hold bestod af Alexandra Sørensen på Camiro Mandø, Mette Sejbjerg Jensen på Viola 1, Sissel Holm Hansen på Calypso og Dianna Hessellund Nielsen på Delicious.

På ponyholdet deltog Stine Krarup Pedersen på New Tabasco, Emma Pedersen på Milan AM, Anne Sophie G. Sørensen og Sofie Amalie Rasmussen på Steven Segal. Desuden var der placeringer til Skanderborg i individuelle klasser.

Alexandra Sørensen på Nørlunds Vincente nr. 1 i LA1 pony, Stine Krarup Pedersen på New Tabasco nr. 3 i LA2 og nr. 2 i LA1 pony, Anne Sophie G. Sørensen på Holsteins Number One nr. 2 i PRI, Sarah Hedegård Jensen på Mr Rubin Hurricane Carter

nr. 1 i LA1, og Sarah Johansen på Røgilds Boromir nr. 3 i PRI. I hesteklasserne deltog Sarah Birkmose Nielsen på De Nero Af Støvlebæk i MB1, hvor ekvipagen blev nr. 3. I LA1 sejrede Sissel Holm Hansen på Vestmarkens Noblesse. Mette Sejbjerg Jensen på Rollo scorede førstepladsen i LA4, og Søren Andersen på La Cour Bjerre blev nr. 5 i samme klasse.

Vi er stolte over, at så mange i Skanderborg handelsliv støttede op om Rideklubben i forbindelse med stævnet. Vi kan nævne støtte fra Stof og Sy, Miva, Kløverblomsten, Inter Flora, Matas, Kop og Kande, Click, Bags and Accerioses, Fashion Shop,Bog og  Ide, Jackson, Hos Vivi, Estetique, og så en stor tak til Auto Punkt, som stillede tre biler til rådighed til dommer biler. Desuden var der sponsor støtte fra Midtjysk Rideudstyr, Horze og Kronborgs Sadelmageri.

 

Skanderborg ryttere på podiet.

Ryttere fra Skanderborg Rideklub har høstet fine placeringer ved stævner i omegnen. Der var tre dressur ryttere til start ved distriktsstævnet, på Årslevgården i Brabrand. Beriderelev Mette Sejbjerg Jensen havde en succes fuld weekend,med placeringer som nr. 3 i MB3, og nr.3 i MA1 på hesten Lecktor H. På Viola J. blev det til en sjette plads i MA1. Dianna Hessellund Jensen på Delicious opnåede en anden plads i LA3. Første gang Cecilie Pedersen var ”i byen” med hendes nye hest London Pride, blev ekvipagen placeret som nr. 4 i LA1. Søsteren Emma Pedersen og Milan AM deltog i pony dressur i Davinde Rideklubs distriktsstævne i Odense, her red hun et flot program i PRI, og blev belønnet med en første plads.

Sarah Johansen var i Hjallerup til kvalifikations stævne i DSP Championatet. Med ponyen Røgilds Boromir opnåede ekvipagen en andenplads i LA4.

Maja Skovdal Nørgaard og ponyen Thanehøjs Mads, deltog i deres første distriktsstævne i Skaarupgaards Rideklub. I LB springning opnåede ekvipagen en nul runde i ULB, og en tredje plads i LB.

Skanderborg ryttere på podiet

Foto: Emma Pedersen på ponyen Milan AM

Ryttere fra Skanderborg Rideklub har høstet fine placeringer ved stævner i omegnen. Der var tre dressur ryttere til start ved distriktsstævnet, på Årslevgården i Brabrand. Beriderelev Mette Sejbjerg Jensen havde en succes fuld weekend, med placeringer som nr. 3 i MB3, og nr.3 i MA1 på hesten Lecktor H. På Viola J. blev det til en sjette plads i MA1. Dianna Hessellund Jensen på Delicious opnåede en anden plads i LA3.

Første gang Cecilie Pedersen var ”i byen” med hendes nye hest London Pride, blev ekvipagen placeret som nr. 4 i LA1. Søsteren Emma Pedersen og Milan AM deltog i pony dressur i Davinde Rideklubs distriktsstævne i Odense, her red hun et flot program i PRI, og blev belønnet med en første plads.

Sarah Johansen var i Hjallerup til kvalifikations stævne i DSP Championatet. Med ponyen Røgilds Boromir opnåede ekvipagen en andenplads i LA4. Maja Skovdal Nørgaard og ponyen Thanehøjs Mads, deltog i deres første distriktsstævne i

Skaarupgaards Rideklub. I LB springning opnåede ekvipagen en nul runde i ULB, og en tredje plads i LB.

Skanderborg Rideklub repræsenteret ”ude og hjemme”.

foto af Alexandra Sørensen og Mellis Dornik

Til landsstævne i dressur for ponyer med DM for hold.

Skanderborg Rideklub var repræsenteret ved landsstævnet i Frederikshavns Rideklub, hvor der blev redet om DM i pony dressur for hold. Skanderborg holdet der bestod af Alexandra Sørensen på Mellis Dornik, Anne Sophie G. Sørensen på  Holsteins Number One, Sarah Bohlbro Johansen på Røgilds Boromir og Pernille Bøll på Mighty Cayuse, sluttede på en samlet 7 plads, hvor Alexandra var den mest vindende på holdet. Ekvipagernes placeringer blev således,:

Alexandra Sørensen på Mellis Dornik, PRI nr. 1 og nr.2 og PRT nr.2 Anne Sophie G. Sørensen på Holsteins Number One, PRI nr.3 Sarah Bohlbro Johansen på Røgilds Boromir, PRI nr.5 Alexandra deltog også ved stævnet med Kloosters Eltino, og her red hun også flotte placeringer i hus. LA6 nr.2 og nr.3 og PRI Danske Bank Cup nr.1.

 

Skanderborg Rideklub var selv vært ved klubstævne med Midtjysk Cup 2 afd.

Imens klubkammeraterne var til landsstævne i Frederikshavn, var der også placeringer til Skanderborg ryttere ved Rideklubbens eget stævne.

I springning for ponyer, opnåede Louise Bækgård Lillerud på Femke, både en nul runde og en første plads i LC. Nanna Elkjær på Skovbo Ares fik ligeledes en nul runde i LC. Cecilie Cilleborg Jensen på Lady blev nr. 2 i LC.

I heste klassen LB2 var det Anja Sloth Ballegaard på Carefull, der løb med førstepladsen.

I pony dressur LD2, scorede Line Ginnerup Andersen og Julius førstepladsen. Emilie Vad på Nørlunds Beatrice blev nr. 2 i LC1. I procentklassen red Emma Pedersen PRT på Milan AM hvor ekvipagen opnåede en anden plads.

I dressur for heste blev Dianna Hessellund Nielsen på Delicius nr. 1 i LA3. Sarah Birkmose Nielsen scorede både første og andenpladsen i MB1 og MB2, på De Nero Af Støvlebæk.

Vinder af Horseworld Cup

Foto: Anne Sophie og Holsteins Number One.

Anne Sophie Gerstorf Sørensen fra Skanderborg Rideklub, deltog ved distriktsstævnet i Vejle Rideklub forleden. Med sig havde hun pony hingsten Holsteins Number One, og det navn levede han fuldt ud op til ved at blive nr. 1 i LA6 dressur med 71,84 %. Anne Sophie fortsatte succesen om søndagen, hvor ekvipagen leverede et super flot ridt i PRI, og var på podiet som nr. 2 med 71,50%. Med disse to flotte resultater blev Anne Sophie og Holsteins Number One samlet vinder af Horseworld Cup.

Skanderborg viste flaget ved Jydsk Rideuge.

Som vanligt afholdt Silkeborg Rideklub distriktsstævne i hele uge 29.

I springning var Skanderborg Rideklub med i placerings rækken. Anja Sloth Ballegård og hesten Carefull, klarede sig særdeles godt med to fejlfrie runder i ULB1 og ULB2.

Søren Andersen som er beriderelev i Skanderborg Rideklub, deltog med hesten Chibello, og ekvipagen leverede en flot præstation, ved blive nr. 1 ud af 60 starter i LA1.

I LA2 blev ekvipagen placeret som nr. 12. Susanne Hansen og Amigo  deltog i LB1, og red med 0 fejl i hovedspringningen og 0 fejl i omspringningen. Det udløste en 11 plads ud af 84 starter.

Bronzemedalje ved NM i Finland.

Foto: Alexandra Sørensen på Melli`s Dornik

Alexandra Sørensen fra Skanderborg Rideklub, klarede sig rigtig godt ved Nordisk Mesterskab i Ypaja i Finland. Med kat.1 ponyhingsten Melli`s Dornik, var hun med på det danske dressur landshold, som vandt guld.

Men ikke nok med det. Med kur programmer i særklasse, brillerede ekvipagen også her, med en Bronze medalje individuelt. I øvrigt vandt danske ryttere guld, sølv og bronze i kur klassen.

Alexandra gjorde sig også bemærket ved det Internationale stævne i Hagen i Juni. Her var hun med på det vindende Sølvmedalje hold for juniorer, på hesten Camiro Mandø, og på  Melli`s  Dornik var hun med til at sikre en dansk Bronzemedalje for kat. 1 pony. I CDIO-Pony Trøstfinalen var Alexandra på podiet som vinder af klassen med 68,21%  på Melli`s Dornik.

 

Josefine Mille Busing og W4EverLove har været til klubstævne i Ørsted Rideklub, hvor ekvipagen opnåede en tredje plads i LB spring. I Nørre Djurs Rideklub var Josefine også på banen, og blev placeret på en fjerde plads i LC spring.

 

Ryttere fra Skanderborg på sejrsskamlen

foto af Maja Og Thanehøjs Mads

Anja S. Ballegård og hesten Careful, sejrede i LC springning  ved et klubstævne i Stevnstrup Rideklub forleden. Ekvipagen deltog også ved et distriktsstævne i Lykkeshøj Rideklub. Her klarede de nul fejl i ULC spring.

Dressurrytter Dianna Hessellund Jensen og hesten Delicius, var til distriktsstævne på Årslevgården hvor de blev nr. tre i LA2, og nr. seks i LA4.

Maja Skovdal Nørgaard på ponyen Thanehøjs Mads scorede to førstepladser i LD og LC spring, ved et klubstævne i Rosenholm Og Omegns Rideklub.

Ni placeringer ved landsstævne

Maja Skovdal Nørgård på Thanehøjs Mads.

Alexandra Sørensen fra Skanderborg Rideklub, deltog forleden ved et stort landsstævne i dressur, i Kolding Rideklub.

I klassen PRT for kat. 1 pony indledende runde, placerede Alexandra sig på en anden plads på Mellis Dornik med 70%. I samme klasse blev hun nr. 7 på Kloosters Eltino med 66,9%.

I Ecco Cup PRM blev hun nr. 5 med 68,4% på Mellis Dornik, og nr. 8 på Kloosters Eltino. I det samlede resultat i Ecco Cuppen for kat. 1 pony blev Alexandra nr. 6 og nr. 7.

Alexandra viste også at hun er godt ridende på hest. I indledende runde i junior klassen PCJ scorede hun første pladsen på Camiro Mandø med 69,5%, og i ICJ blev ekvipagen placeret

på en anden plads med 71,4%. I det samlede resultat i Ecco Cuppen for juniorer, blev Alexandra og Camiro Mandø nr.2  Et enestående resultat af de flotte placeringer høstede Alexandra

ved at blive udtaget til bruttotrupperne i NM og EM i dressur, for både kat.1 pony, og juniorer på hest.

Skanderborg Rideklub blev ligeledes præsenteret af Josefine Mille Busing på ponyen WH4EverLove. Ekvipagen sejrede i LD1 spring ved et klubstævne i Hylke Og Omegns Rideklub, og ved

klubstævne i Malling Rideklub blev det til to andenpladser i LD og LC spring. Klubkammeraten Maja Skovdal Nørgaard på Thanehøjs Mads deltog ved samme stævne, og brillerede ved at vinde LC spring for pony.

Skanderborg ryttere på podiet.

Ryttere fra Skanderborg Rideklub viste flaget, da de sidste weekend deltog i stævner udenbys.

Det var Dianna Hessellund Jensen, der deltog i distriktsstævnet i Skåde Rideklub. På hesten Delicious blev hun placeret som nr. fire i LA3 dressur.

Maja Skovdal Nørgaard og ponyen Thanehøjs Mads, var til klubstævne i Rosenholm og Omegns Rideklub. Her blev ekvipagen nr. tre i L1 dressur,  nr. to i LD spring og nr. tre i LC spring.

Internationale placeringer i dressur

I påsken deltog Alexandra Sørensen fra Skanderborg Rideklub, i det store internationale dressur stævne i Stadl Paura i Østrig.

 

Tidligere på året blev Alexandra udtaget til stævnet med ponyerne Mellis Dornik, og Kloosters Eltino. Og i juniorklassen med hesten Camiro Mandø.

På stævnets første dag lagde hun godt ud i det skrappe felt. Med ponyen Mellis Dornik (fra Stutteri Stald Nørlund i Skanderborg.) opnåede ekvipagen en 10 plads i PRT med 69,27%

Alexandra fortsatte den gode start med fine placeringer de efterfølgende dage. På ponyen Kloosters Eltino blev ekvipagen placeret som nr 12 i PRT, og som nr 10 i KUR finalen.

I junior klasserne opnåede Alexandra og Camiro Mandø en flot femteplads i Team Testen, og med hård konkurrence i KUR finalen, scorede ekvipagen en ottende plads med 70,50%.

 

Midtjydsk Cup i Skanderborg Rideklub.

Skanderborg Rideklub var vært ved et vellykket klubstævne forleden, hvor Midtjysk Rideudstyr, Sparekassen Kronjylland og Skanderborg Rideklub samarbejder om Midtjyllands største dressur og springcup for både heste og ponyryttere.

Over tre afdelinger dystes der om at få det bedste resultat i hver af de fire grupper. Klubbens egne ryttere høstede mange placeringer, og hermed følgende resultater af første afdeling i dressur for pony blev. :

LD med trækker: Line G. Andersen på Julius nr.1 Nanna på Melanie nr.2

LD2:  Line G. Andersen på Julius nr.1

LC1: Anne Sophie Sørensen på Fredens Golden Zidanne nr 2  Amanda Møller på Arking nr3 

LC3: Simone Kronborg på Take That A nr.2 

Procentkl. LA1: Alexandra Sørensen på Nørlunds Vincente nr.1,Anne Sophie Sørensen på Prins Orloff nr.3  Sarah Hedegård Jensen på Nicolas Cage nr.4

Proocentkl. MB1 hest: Sarah Birkmose Nielsen på De Nero Af Støvlebæk nr.1 PRI pony: Alexandra Sørensen på Holsteins Number 1, nr.2  Maria MølgaardPedersen på Gee Gee nr.3   Emma Pedersen på Milan Am nr.4 

LC hest: Sanne Godskesen på Casper Lyng nr.2 

LC3 hest: Julia Haysen på Look Liza nr.1 

LA1 hest: Dianna H. Nielsen på Delicious nr.1  Ditte Gilkær på Syvhøjegårds Uno Bella nr.2

Procentkl. Hest: LA3: Dianna H. Nielsen på Syvhøjegårds Uno Bella nr.1

LA4: Søren Andersen på La Cour Bjerre nr.3

I springning var resultatet således: ULE pony: Helena T. Jørgensen på Matina 0 fejl, Sara Sørensen på Matina 0 fejl.

ULC pony: Helena Futtrup på Silver Moon 0 fejl, Cecilie Cilleborg Jensen på Lady Di 0 fejl, Louise Bækgård Lillerud på Landini 0 fejl.Sarah H. Jensen på Nemo 0 fejl.  

LC pony: Louise Bækgård Lillerud på Landini nr.1 

ULB pony: Anne Sophie Sørensen på Lady Blue Eye Gubben 0 fejl, Emilie  Friis Johansen på Montana 0 fejl.  

LB pony: Anne Sophie Sørensen på Mille nr.2

LA pony: Anne Sophie Sørensen på Mille nr.1. 

ULE hest: Birgitte Nielsen på Mørbaks Aramis 0 fejl, Sarah Birkmose Nielsen på De Nero Af Støvlebæk 0 fejl. 

LD hest: Birgitte Nielsen på Mørbaks Aramis nr.2

ULC hest: Benedicte Andersen på Royal Back 0 fejl, Emilie Bækgård Lillerud på Hedens Cognac 0 fejl. 

LC hest: Anja Sloth Ballegaard på Careful nr.3  ULB hest: Cecilie Aaby på Sebastian 0 fejl, Søren Andersen på Chibello 0 fejl.

Et par af klubbens ponyryttere har desuden været til stævne udenbys. Emma Pedersen og Milan Am deltog i distriktsstævne i Svendborg Rideklub. Her blev hun en flot vinder af PRI dressur med 66,16%, og er dermed kvalificeret til at starte landsstævner.

Simone Kronborg og Take That A var til klubstævne i Ry Rideklub, hvor ekvipagen fik en 3 plads.

Alexandra i finalen i Ecco Cup

Foto: Alexandra Sørensen på ponyen Mellis Dornik

Alexandra Sørensen fra Skanderborg Rideklub, deltog i Ecco Cup dressur landsstævnet i Århus Rideklub forleden. Hun placerede sig i toppen med ponyhingstene Kloosters Eltino, og Mellis Dornik, fra stutteri Stald Nørlund i Skanderborg.

Alexandra vandt PRI på Kloosters Eltino med 69,1 %, og blev nr. 2 i Kur finalen med 70,7 %. På Mellis Dornik  scorede ekvipagen andenpladsen i PRI med 68,8 %, og blev nr. otte i Kur finalen med 68,6%. Sammenlagt blev Alexandra nr. ti i Ecco Cup. Alexandra er nu udtaget til det store internationale Grand Prix stævne i Stald Paura i Østrig i påsken, med hesten Camiro Mandø, og ponyerne Kloosters Eltino og Mellis Dornik.

Anne Sophie Sørensen var til klubstævne i Hylke og Omegns Rideklub, hvor hun vandt  dressur klassen LD2 for pony, på Fredens Golden Zidanne.

Emma Pedersen og ponyen Milan Am deltog i distriktsstævnet i Herning Rideklub. Her besatte ekvipagen tredje pladsen i PRI dressur.

 

Rosetter til ponyrytterne

Foto: Simone Kronborg og ponyen Take That A

Ponyryttere fra Skanderborg Rideklub, har deltaget i spring og dressur ved et klubstævne i Hylke Og Omegns Rideklub.

I dressur var det Simone Kronborg og Take That A, der høstede rosetter. I LC2 blev de nr. et med 68,63 %, og i LC3 nr. to med 68,75 %. Emilie Vad havde med ponyen Indy, et fint ridt i LC2, og sluttede på en fjerde plads.

I springning deltog Josefine Mille Busing på Wv 4ever Love i LD, hvor ekvipagen efter en fin runde sikrede sig anden pladsen. Maja Skovdal Nørgaard på Thanehøjs Mads var i fin form, og fik placeringer i  LD og LC som nr. tre og fire.

 

Skanderborg ryttere på podiet

Skanderborg Rideklub var repræsenteret både i dressur og spring, ved distriktsstævner i jylland forleden.

Ved distriktsstævnet i Silkeborg Rideklub, var det Anne Sophie Sørensen på ponyen Mille, der efter et sikkert ridt og nul fejl i LB1 og LB2 springning, scorede førstepladsen i begge klasser.

Charlotte Aalling Kondrup deltog i distriktsstævnet i Skive Rideklub. Her sikrede ekvipagen sig to flotte placeringer i LA4 som nr fire med 68,2 %, og i LA5 som nr et med 68,6 %.

I Vestbirk Rideklub deltog Sarah Hedegård Jensen på Delmonte Du Bois i PRI dressur, og vandt klassen med 70,5 %. Der blev også placering til Sarah Bohlbro Johansen på Hedemands Cæsar. I LA4 sikrede ekvipagen sig 64,3 %og dermed en femte plads.

 

Alexandra klar til DM for juniorer

Skanderborg Rideklub var repræsenteret ved flere stævner forleden weekend. Særdeles godt gik det for Alexandra Sørensen, som deltog i distriktsstævnet i Djurslands Rideklub. På hesten Camiro Mandø red hun et

flot MB2 dressurprogram, hvor hun sejrede i klassen med 70 %. Dermed kvalificerede ekvipagen sig til landsstævner, samt deltagelse i DM for juniorer.

Ved samme stævne deltog Ulrik Sørensen på Romando. Ekvipagen besatte tredje pladsen i MB0 med 67,436 %.

 

Pony rytter Emilie Vad var til klubstævne i Thorsø Rideklub. På ponyen Indy fik hun en femteplads i LC1 dressur.

 

Emma Pedersen og ponyen Milan AM deltog i distriktsstævne i Hedensted Rideklub, hvor de scorede andenpladsen i PRI dressur.

Nykårede mestre fejret

Fra venstre øverst: Alexandra Sørensen, Sarah Bohlbro Johansen, Nanna Elkjær, Sissel Holm Hansen, Anna Benfeldt, Sarah Birkmose Nielsen, Emma Pedersen, Charlotte Kondrup, Nina Loft Mattila, Michael Sommer, Susanne Hansen Forrest: Anne Sophie Sørensen, Simone Kronborg, Emilie Kronborg, Emilie Vad.

Skanderborg Rideklub fejrede de nykårede Klub og Championatsmestre for år 2011, i hyggelige omgivelser på Vestermølle forleden aften. Vinderne blev kåret i disciplinerne dressur og spring, for heste og ponyer.

Klubmester i dressur for pony blev Simone Kronborg på Take That A, derefter fulgte Emilie Vad på Indy, Emilie Kronborg på Take hat A, og Anne Sophie Sørensen på Cassanova med samme antal point.

Klubmester i dressur for hest blev Nina Loft Mattila på Tanholms Shanique, derefter fulgte Charlotte Kondrup på Møgelbjergs El Camino, og Sissel Holm Hansen på Calypso.

Klubmester i spring for pony blev Anne Sophie Sørensen på Lady Blue Eye. Hun besatte også andenpladsen på Mille. Derefter  fulgte Nanna Elkjær på Tour, og Laura Sille Olesen på Laeryds Korint.

Klubmester i spring for hest blev Susanne Hansen på Amigo, efterfulgt af Michael Sommer på Chamo.

Championatsmester i dressur for pony blev Alexandra Sørensen på Mellis Dornik. Alexandra besatte også andenpladsen på Kloosters Eltino, efterfulgt af Sarah  Bohlbro Johansen på Hedemands Cæsar og Ema Pedersen på Milan Am.

Championatsmester i dressur for hest blev Sarah Birkmose Nielsen på De Nero Af Støvlebæk, efterfulgt af Janni Hansen på Mistery, charlote Kondrup på Møgelbjergs El Camino og Sissel Holm Hansen på Calypso.

Championatsmester i spring for pony blev Caroline Schaarup Kjær på Celina. Derefter fulgte Anne Sophie Sørensen på Mille og på Lady Blue Eye, og Emilie Bækgård Lilerud på Landini.

Championatsmester i spring for hest blev Susanne Hansen på Amigo efterfulgt af Michael Sommer på Chamo.

Desuden blev Årets Rytterkammerat kåret. Det blev Anna Benfeldt der fik den fornemme titel for 2011.

Alexandra Sørensen leverede toppræstation i Holland

Alexandra Sørensen fra Skanderborg Rideklub, deltog i CDI Grand Prix stævnet i Drachten i Holland, med ponyhingsten Kloosters Eltino. Det første danske resultat i ponydressur i Drachten, opnåede Alexandra med en placering som nr. fire med 68,5 % i PRT.

Ekvipagen fortsatte succesen dagen efter med en fjerde plads i PRM til 67 %. I konkurrence med nogle af Europas bedste pony dressur ryttere, opnåede Alexandra, som eneste dansker, at gå videre til finalen. Med et Hollandsk

domineret  felt i finalen, klarede Alexandra sig rigtig godt i KUR, hvor hun blev placeret på en fjerde plads med 70,83%, og dermed bedste dansker i ponydressur.

Alexandra trænes i det daglige af berider Ulrik Sørensen, som ejer Skanderborg Ridecenter.

Pony rytter Maja Skovdal Nørgaard var til klubstævne i Hylke og Omegns Rideklub. Med ponyen Mads klarede hun sig rigtig flot i springning, og opnåede en første plads i LD, og en anden plads i LE.

 

Se billeder fra SBR juleshow 2011

Se de fine billeder fra juleshowet. Du finder dem under arrangementer.

Se de afsluttende resultater for klubmesterskab og Championat

Se resultaterne under hhv. Klubmesterskaber og Champoinat

Alexandra udtaget til internationalt stævne i Holland

Foto af Alexandra Sørensen på Mellis Dornik.
Foto af Cecilie Pedersen på Cedergårdens Irish Chary.

Skanderborg Rideklubs ryttere leverede flotte resultater i dressur og spring, ved både lands, distrikts og klubstævner.

Alexandra Sørensen deltog med to ponyer ved landsstævnet i Vejle Rideklub. I dressur blev hun placeret som nr. fem i PRT, på hingsten Mellis Dornik fra Stutteri Stald Nørlund i Skanderborg. På Klooster`s Eltino startede Alexandra

PRI hvor ekvipagen ligeledes blev placeret som nr. fem. Med de flotte resultater, er de nu udtaget til det store internationale stævne i Drachten i Holland, i Januar måned 2012.

Alexandras søster Anne Sophie Sørensen, og ponyen Mille har været til Danish Christmas Show på Vilhelmsborg. Her deltog ekvipagen i LB springning med nul fejl, og scorede andenpladsen.

Sarah Birkmose Nielsen deltog i distriktsstævnet i Ikast. På oldenborghingsten De Nero Af Støvlebæk, placerede de sig som nr. fem i MB2 dressur med 65%.

Flere af pony rytterne var til klubstævne i Hylke og Omegns Rideklub. Cecilie Pedersen på Cedergårdens Irish Chary, var på podiet som vinder af LB3 dressur. Nanna Elkjær på Tour havde succes i både dressur og spring. De vandt LC1 og

blev nr. to i LC2 dressur. I springning klarede de nul fejl i LC, og fik en anden plads. Simone Kronborg på Take That A fik en andenplads i LC1 dressur med 71,67%. Anja Sloth på Camelot sejrede i LA1 dressur med 68%. Anja deltog også i

springning på Magic Unit, som klarede nul fejl i LA, og en podie plads som vinder.

Caroline Shaarup Kjær og ponyen Celina deltog forleden ved landsstævnet i Middelfart Rideklub, hvor ekvipagen red sejren hjem i MB2 og MA1 spring for kat. 3 ponyer.

 

Emma Pedersen og Milan A.M. klar til landsstævne

Billede: Emma og Milan AM

Emma Pedersen fra Skanderborg Rideklub, deltog forleden i Sportsrideklubben Skovlys distriktsstævne. Her startede hun LA6 dressur på ponyen Milan A.M., og med et resultat på 65,78% kvalificerede ekvipagen

sig til at ride landsstævner, allerede i første forsøg.  En flot præstation af Emma, idet hun  kun har haft Milan A.M. i tre måneder, det er desuden første gang hun startede LA6 dressur. Emma trænes og undervises af

berider Ulrik Sørensen, på Skanderborg Ridecenter.

Anna Benfeldt og Picasso har været til klubstævne i Åstrup Rideklub, hvor det er blevet til  placeringer som nr. to og tre i LC1 dressur.

Beriderelev Søren Andersen og hesten La Cour Bjerre, deltog i distriktsstævnet i Silkeborg Rideklub forleden, hvor de scorede en anden plads med 65%.

 

Mest vindende Kat.3 pony ved JBK Horse Show, Odense

foto af Caroline Schaarup Kjær på ponyen Celina, ved præmie overrækkelsen i JBK Horse Show i Odense.

Weekendens internationale JBK Horse Show i Odense, havde deltagere med  fra Skanderborg Rideklub, som leverede topplaceringer i både dressur og spring.

Caroline Schaarup-Kjær og kat. 3 ponyen Celina blev kåret som over all vinder af Haregabgaard Cup, da de var den mest vindende kat. 3 ekvipage ved JBK. De startede med at vinde de to første springklasser, en MB1 tidsspringning, og en MB2  stilspringning, med en flot stilkarakter på 8,5. I finalespringningen, som blev afholdt i en MA1, opnåede de en 4 plads.

Alexandra Sørensen og Klooster`s Eltino opnåede en femte plads med 67,78% i dressur klassen,  Carat Horse Team Pony Masters, efter en flot præstation i det  internationale Horse Show.

Ulrik Sørensen og hesten Romando, deltog i dressur championatet for 6 års heste. Her klarede ekvipagen sig rigtig godt i kvalifikations runden, hvor de opnåede en syvende plads, og gik videre til finalen. Det blev ikke til en placering i finalen, men opnåede at være imellem de ti bedste 6 års heste i Danmark.

 

Klubstævne i Skanderborg Rideklub

Billedet: Simone Kronborg og Take That A

Klubstævne i Skanderborg Rideklub.

 

Skanderborg Rideklub var forleden vært, ved et vellykket klubstævne i spring og dressur. Der var flotte resultater, opnået af klubbens egne ryttere.

I dressur for ponyer blev flg. Ryttere placeret.: LD1 Emilie Kronborg på Take That A nr.1, LC1 og LC3 Simone Kronborg på Take That A nr.1 og nr.3, LC1 Line Olsen på Candy nr.3

LA3 og LA4 Sarah Bohlbro Johansen på Hedemands Cæsar nr.1 og nr.3 LA1 Anne Sophie G. Sørensen på Cassanova nr.4 LA5 Emma Pedersen på Milan AM nr.2

I dressur for hest, vandt Sarah Birkmose Nielsen MB1, på De Nero Af Støvlebæk.

I springning for ponyer blev flg. Ryttere placeret.: Laura Sille Olesen  på Skovengens Sir Baily fik 0 fejl i ULE, på Laeryds Korint blev Laura nr.3 i LC.

I ULB var der 0 fejl til Nanna Elkjær på Tour, Anne Sophie G. Sørensen på Lady Blue Eye, Laura Sille Olesen på Laeryds Korint, Anja Sloth Ballegaard på Camelot. I LB vandt Anne Sophie G. Sørensen klassen

På Mille.

I ULE spring for hest, vandt Michael Mikelsen klassen på Chamo. Beriderelev Søren Andersen på Chibello vandt ULB, og blev nr.2 i LB.

På udebane har  Emma Pedersen deltaget i distriktsstævne i Christiansfeld Rideklub, hvor hun opnåede en tredje plads i LA3, på ponyen Milan AM.

okt. 2011

Caroline på podiet ved landsstævne i springning.

Billedet: Caroline S. Kjær på ponyen Celina

Kat.3 ponyen Celina præsterede nul fejl i MB2 og MA springning ved landsstævnet i Hedensted Rideklub sidste weekend. Men kun takket være ponyens dygtige rytter Caroline Schaarup Kjær, som i flot stil styrede hende over forhindringerne. Ekvipagen opnåede en fjerdeplads, og en tredjeplads ved stævnet, og repræsenterede Skanderborg Rideklub.

Dressurryttere fra Skanderborg Rideklub, deltog ved distriktsstævnet i Skåde Rideklub samme weekend. Her blev Anja S. Ballegård og ponyen Camelot, placeret som nr. to i LB2 med 61,9%, og nr.et i LA2 med 66,5%.

Charlotte Kondrup på hesten Møgelbjergs El Camino opnåede en andenplads i LA4 med 70,58%. Camilla Olsen på Ukki Lowra, opnåede en plads som nr. fem i LA1 med 64,48%. Emma Pedersen og ponyen Milan Am scorede førstepladsen i LA1 med 67,58%.

Alexandra i finalen i international dressur

Line Fredsbo og Opbroeks Aron til klubstævne i Åstrup Rideklub.

Alexandra Sørensen fra skanderborg rideklub, deltog i det store internationale stævne i Babenhausen i Tyskland, hvor 11 nationer var samlet til start i springning og dressur. Indledende skulle der rides om 15 finalepladser, ud af 37 startende. Alexandra kvalificerede sig til finalen i dressur med to ponyer, Kloosters Eltino, og Mellis Dornik. Sidstnævnte ponyhingst er fra stutteri Stald Nørlund i skanderborg.

Der var placeringer på begge ponyer i PRM. Alexandra valgte at ride Kur finalen på Kloosters Eltino, som med en super flot indsats, sluttede som nr. ni.

Skanderborg Rideklub var ikke kun repræsenteret internationalt. Sarah Bohlbro Johansen og Hedemands Cæsar deltog i dressur ved distriktsstævne i Harridslev Rideklub, her blev de placeret som nr. 2 i LB3 og nr. 3 i LA1.

Anne-Sophie G. Sørensen var til distriktsstævne i Hammelev Rideklub. På Mille fik hun en tredje plads i LB og en fjerde plads i LA sprigning. På Lady Blue Eye, blev de nr. 3 i LC og nr. 5 i LB springning.

Anja S. Ballegård har været til klubstævne i Harridslev Rideklub. I springning deltog hun på Camelot, og fik to førstepladser i LC og LB. På Magic Unit blev hun nr. 2 i LC. Anja deltog også i dressur ved klubstævnet i Åstrup Rideklub.

På Camelot blev ekvipagen placeret som nr. 3  i LA1. Ved samme stævne deltog Line Fredsbo og Opbroeks Aron i LA1 dressur, og opnåede ligeledes en tredje plads med 68,97%.

 

Rideresultater

Sarah Bohlbro Johansen og Hedemands Cæsar, har været til distriktsstævne i Harridslev Rideklub. Her blev de placeret som nr 2 i LB3, og nr 3 i LA1 dressur.

Anne-Sophie Sørensen var til distriktsstævne i springning, i Hammelev Rideklub. På Mille høstede hun en tredje plads i LB, og en fjerde plads i LA.

På Lady Blue Eye blev det til en tredje plads i LC, og en femte plads i LB.

Ponyryttere i finalen ved DM

Caroline Schaarup-Kjær og kat 3 ponyen Celina deltog ved Danmarksmesterskabet i spring i Middelfart. De fik en god start på stævnet ved at vinde opvarmningsklassen, der blev afholdt i MB2.  Danmarksmesterskabet blev afviklet over tre dage, med to kvalifikationsrunder hvor de 20 bedste gik videre til finalen.

Caroline og Celina fik desværre en bom i den første kvalifikationsrunde, men i den anden kvalifikationsrunde der blev afholdt i MA1 opnåede de en 7 plads, så de gik videre til finalen, som blev afholdt i MA2. Her opnåede Caroline og Celina en 10 plads i  Danmarksmesterskabet i spring.

Alexandra Sørensen deltog også i Danmarksmesterskabet i Middelfart med to ponyhingste. I dressur opnåede Alexandra og Kloosters Eltino at vinde PRI i indledende runde, samt en placering som nr. 11 i PRT. Med Mellis Dornik delltog Alexandra i finalen i PRM, og sluttede på en 14 plads.

Alexandra deltog også i DSPs avlschampionat for 4 års ponyer. Her havde hun avlshingsten Nørlunds Vincente med, og vandt kvalifikationen med 87%, hvormed ekvipagen er direkte med i finalen.

Anne Sophie Sørensen var til klubstævne i dressur i Ørsted Rideklub. Her var det første gang hun startede stævne på ponyen Cassanova, men i sikker stil vandt ekvipagen LC3 med 75%, og LB1 med 73%.

Cecilie Cilleborg Jensen vandt LA1 dressur på ponyen Klintholms Sir Taylor ved et klubstævne i Sabro Rideklub, hvor hendes klubkammerat, Emilie Johansen på Jupiter fik en andenplads i LB1 dressur.

Emma og Milan A.M. vandt distriktsmesterskabet.

Titlen som distriktsmester i dressur for pony i distrikt 12, scorede Emma Pedersen fra Skanderborg Rideklub. Emma og ponyen Milan A.M. vandt LA1 med 69,65% og LA2 med 67,39%.

Taget i betragtning, at  Emma kun har haft Milan i to uger, så er det virkelig en flot præstation.

Det var Djurslands Rideklub, der var vært ved distriktsstævnet, med individuelle distriktsmesterskabs klasser.

 

Caroline vandt ved landsstævne

Ved sommerlandsstævnet i Hirtshals hos Stall Melby, deltog Caroline Schaarup Kjær, fra Skanderborg Rideklub, i springning på super ponyen Celina. Ekvipagen klarede sig særdeles godt, idet de vandt MA2 Pony Big Tour, og  scorede en anden og en tredje plads i to LA klasser.

Et andet sommer distriktsstævne i Silkeborg Rideklub, blev afviklet i uge 29. Her var Skanderborg Rideklub repræsenteret i både dressur og spring. Det blev til placering som nr. 6 i LA1 dressur for Sissel Holm Hansen på Calypso.

I springning var det Susanne Hansen på Amigo, der klarede en flot nul runde i ULB.

Topplaceringer ved landsstævne til Anne Sophie og Alexandra

Ved landsstævnet i dressur i Hjallerup Rideklub, blev det til topplaceringer til Anne Sophie og Alexandra Sørensen, som repræsenterer Skanderborg Rideklub. Stævnet forløb fra fredag til søndag.

På ponyhingsten Bonansa vandt Anne Sophie LA3 med 68,667%. Alexandra deltog med to hingste, Mellis Dornik fra Stutteri Stald Nørlund, og Kloosters Eltino.

På Mellis Dornik blev det til topplaceringer. Ekvipagen vandt en PRI med  67,500%, fik en fjerde plads i PRI med 67,632%, og vandt PRM i fin stil med 71,228%. Alexandra og Kloosters Eltino

blev placeret på en tredje plads i PRI med 67,719%, og på en fjerde plads i PRT med 66,852%.

Skanderborg Rideklub var også repræsenteret ved klubstævne i Åstrup Rideklub forleden. Line Fredsbo og ponyen Opbroeks Aron deltog i LA1 dressur, og fik en fjerde plads.

Lokalt klubmesterskabs stævne i SBR

Sidst i juni måned var der arrangeret klubstævne i Skanderborg Rideklub. Stævnet var kun for medlemmer af klubben, og point givende i klubmesterskabet. Her var der også mulighed for deltagelse, for elevryttere, også de yngste.

I dressur for pony, blev følgende placeret: LD1 med trækker. Clara Mose på Diamont nr.1, Jonas Kjeldsen på Indy nr.2  LD1: Maja Skovdal Nørgaard på Mads nr.1, Emilie Kronborg på Take That A nr.2

LC1 til LB3 som procent klasse. LC1: Emilie Vad på Indy, og Simone Kronborg på Take That A fik en delt førsteplads. LC2: Nanna Elkjær på Tour, og Simone Kronborg på Take That A delte tredje pladsen.

LB3: Cecilie Pedersen på Cedergårdens Irish Chary nr.5. I LA3 og LA4 blev Emma Pedersen på My Boy nr.2 og nr.1

LA4 dressur for hest vandt Nina Loft Mattila på Tanholms Shanique.

Springning: ULF: Michelle Møller på Melanie, og Helene på Manet fik nul fejl. ULE: Michelle Møller på Melanie, Søren Andersen på Lucky Liza, og Michael Mikkelsen på Chamo fik nul fejl. ULD: Søren Andersen på

Lucky Liza, nul fejl. ULC: Anne Sophie Sørensen på Gubben, og Nanna Elkjær på Tour fik nul fejl. LC: Anne Sophie Sørensen på Gubben nr.1, Louise Krog på Silver Moon nr.2 LB: Louise Krog på Silver Moon nr.1

Amanda Andersen på Spirit nr2, Anne Sophie Sørensen på Mille nr.3 LB hest: Susanne Hansen på Amigo nr1. LA: Søren Andersen på Chibello nr1.

Camilla på podiet i dressur

Ved klubstævnet i Silkeborg Rideklub forleden, scorede Camilla Olsen og dressur ponyen Ukki Louwra, førstepladsen i LA2 med 68,438%.

Camilla rider for Skanderborg Rideklub. Fra samme klub, var Sarah Birkmose Nielsen til distriktsstævne i Tebbestrup Rideklub. Her startede hun MB3 dressur på oldenborg hingsten,

De Nero Af Støvlebæk. Ekvipagen opnåede, at ride til over 65 % i klassen, og blev dermed kvalificeret til at starte landsstævner.

Rosetter til ponyryttere fra SBR

Skanderborg Rideklub var forleden repræsenteret, ved klubstævner i Thorsø og Hylke.

Cecilie Pedersen på Cedergårdens Irish Chary, og Line Fredsbo på Opbroeks Aron, opnåede begge en første plads i LB2 dressur i Thorsø Rideklub.

Cecilie Cilleborg Jensen og Klintholms Sir Taylor deltog i LC3 og LB1 dressur i Hylke og Omegns Rideklub, hvor de scorede to anden pladser.

Sofie Amalie Rasmussen og ponyen Steven Segal vandt LC3 og LB1 dressur.

Anne Sophie Sørensen fik topplacering

Ved Landsstævnet i Birgittelyst Rideklub deltog Anne Sophie Sørensen i dressur på ponyen Bonansa. Det var hendes første landsstævne, og en flot placering som nr. to i LA3 med 64,333 %.
Alexandra Sørensen fik også topplaceringer. På Melli`s Dornik, som er fra stutteri Stald Nørlund i Skanderborg, vandt hun PRT, og blev kvalificeret til DM i første forsøg. På hendes anden pony Klooster`s Eltino,
blev hun placeret som nr. 3 i PRI.
Ulrik Sørensen  var i Middelfart, hvor der var iagttagelses kvalifikation i dressur til UVM. Han deltog med to heste Rollo og Romando, som begge er efter den berømte hingst Romanov. Han gik videre til mellemrunden
i DSA, med begge heste. 

Læs det SBR nyhedsbrev for juni

Du finder det under "Klubbens Nyhedsbrev". God læselyst :-).

Alexandra placeret ved Internationalt stævne

Ved det internationale dressurstævne i Bernstoffsparken  sidste weekend, blev Alexandra Sørensen og den velgående pony hingst Klooster`s Eltino, placeret på en flot tredje plads i PRM med 68,825 % (vedhæftet Foto)
Alexandra rider for Skanderborg Rideklub.

Rideklubben blev repræsenteret andre steder i landet. Caroline Shaarup Kjær på ponyen Celina deltog i springning, ved distriktsstævnet i Dalumgård Rideklub på Fyn. Her sikrede ekvipagen sig  placering som nr. to i LA2,
og nr. fire i MB1. Susanne Hansen og springhesten Amigo,  red en fejlfri runde i ULB, og placerede sig som nr. 16 i en LB1, og det var ved et distriktsstævne i Djurslands Rideklub i bededags ferien.

Anna Benfeldt og Picasso, har været i Åstrup Rideklub, og fik placering som nr. tre i LC1 dressur. Weekenden efter blev det til en førsteplads i LC1, i Sabro Rideklub. Her var søstrene Emilie og Simone Kronborg også til start i dressur på deres pony Take That A. Emilie blev nr. to i LD1 med 67,33%, og Simone blev nr. to i LD2 med 70 %. (opdateret 2. juni 2011)

Landsstævne i dressur

Skanderborg Rideklub var repræsenteret af Alexandra Sørensen, ved landsstævnet i dressur, som blev afviklet på Broholm på Fyn. Alexandra var på sejrsskamlen flere gange i løbet af weekenden.

På ponyhingsten Melli`s  Dornik, blev ekvipagen nr. et, og fem i PRI og i LA6 blev det til en andenplads. På Alexandras anden ponyhingst, Klooster`s Eltino, placerede de sig som nr. fem i PRM.

Klubkammeraterne deltog i klubstævner i Hylke, Rideklubben Svej, og Åstrup Sportsrideklub. Simone Kronborg og Take That A deltog i dressur i Hylke, hvor de blev nr. et i LC1 og nr. to i LD2. I weekenden efter blev det til en førsteplads i LD2, og en fjerdeplads i LC1, og her var det Svej Rideklub der var vært.

Sarah Bohlbro Johansen og Hedemands Cæsar  var i Åstrup, hvor ekvipagenblev nr. tre i både LA1 og LA4 dressur. Her fik Cecilie Cilleborg Jensen en tredje plads i LC3, på Klintholms Sir Taylor. Janni Hansen på Mistery startede LB1 dressur for hest, og blev nr. 3.

Cecilie Pedersen på Cedergårdens Irish Chary fik en 3. plads i LB1 og en 1.plads i LB3 dressur. Emma Pedersenvar ude at springe på Strawberry og fik en 2. plads i LC og en 1. plads i LB.

Topplacering til SBR ryttere

Billedet: Sahra Bohlbro og Hedemands Cæsar
Billedet: Sahra Bohlbro og Hedemands Cæsar

Ved distriktsstævnet i Skanderborg Rideklub sidste weekend (7. og 8. maj), blev det til mange flotte placeringer i dressur til lokale ryttere.

I LA1 besatte Ulrik Sørensen førstepladsen med hesten Rollo, med  72,31 %. Andenpladsen gik til Sissel Holm Hansen på Calypso med 71,54%. LA1 anden afd. vandt Jeanett Retz Andersen på Hi Calibra, og Søren Andersen blev nr. seks på Bakkegårdens Lan`z . I MB1 placerede Ulrik Sørensen sig som nr. tre på hesten  Romando. Sarah Birkmose Nielsen på De Nero af Støvlebæk blev nr. fem  i MB1, og nr. to i MB2 med 65,53 %.

 

I ponyklasserne deltog Anne Sophie Sørensen og Bonansa i LA4, og scorede 69,06% som udløste en tredje plads og kvalifikation til landsstævne samt DM. Vinder i LA4 blev Emma Pedersen på My Boy, med en top score på 72,81 %.

Alexandra Sørensen og Melli`s Dornik blev placeret som nr to i PRI med 68,95%, og blev vinder af klassen PRT med 68,05%.

 

Samme weekend deltog SBR`s ryttere ved klubstævnet i Hylke Og Omegns Rideforening hvor Sarah Bohlbro Johansen, på Hedemands Cæsar vandt egnsmesterskabet i LA1 dressur for pony. Cecilie Cilleborg Jensen på

Klintholms Sir Taylor blev nr. to i LC3 dressur med 69,59%. Simone Kronborg fik en delt første plads på Take That A i LC1 med 64,59% og blev nr. to i LD2 med 71,67%. I LB springning sikrede Maja S. Ballegård på Magic Unit, sig førstepladsen.  

Tre flotte runder i MA springning, ved landstævnet i Middelfart Rideklub forleden, udløste en kvalifikation til DM for Caroline Scaarup Kjær og ponyen Celina.

Historisk tilbageblik på din rideklub

Ved at følge linket danskerideklubber, kan du blive klogere på historien omkring Skanderborg Rideklub - du vil kunne finde dokumenter og billeder helt tilbage fra 1966.

SBR news er på "gaden"

Skanderborg Rideklubs nyhedsbrev SBR News kan læses her på hjemmesiden under "Klubbens nyhedsbrev" Vil du have det næste nyhedsbrev via mail - direkte indbakke, så tast navn og e-mai på forsiden af hjemmesiden eller send din mailadresse og navn til Skanderborgrideklub@Opdater venligst din browser!gmail.com

Påskestævne i Skanderborg Rideklub

I påsken var Skanderborg Rideklub vært for et tre dages distriktsstævne i dressur og springning.

Flere af klubbens ryttere var på sejrsskamlen. Deriblandt Emma Pedersen, som kvalificerede sig til DM i august 2011 på dressur ponyen My Boy. Ekvipagen red et flot program i LA4 til 66,25 %.
Emma kan andet end dressur. På ponyen Strawberry fik hun en fejlfri runde i ULC spring.

Alexandra Sørensen kvalificerede sig ligeledes til DM med hesten Camiro Mandø. I MB1 dressur vandt hun med hele 70,54%. I PRI deltog Alexandra på Melli`s Dornik, hvor sejren var i hus med 67,36%.

Sarah Birkmose Nielsen og oldenborg hingsten De Nero Af Støvlebæk, deltog i MB1 dressur, hvor ekvipagen fik en fjerde plads med 66,48%.

Anne Sophie G. Sørensen var også helt fremme i første række. I dressur vandt hun LA1 med 70,69% på ponyhingsten Bonansa og i springning vandt hun LA2, og red fejlfrit i ULA1 på ponyen Mille.

Line Olsen og Moonligt scorede anden pladsen i LB2 spring, og Maja Ballegaard red fejlfrit i ULC på Magic Unit. Emillie Bækgård Lillerud på Landini  fik nul fejl i ULA, og en tredjeplads i LA2 spring.

Alexandra og Kloster´s Eltino udtaget til CDI

Emma og My Boy
Emma og My Boy

Sidste nye stævneresultater fra Skanderborg Rideklub´s dygtige ponyryttere

Efter et vellykket landsstævne i Århus Rideklub, med flotte resultater i dressur, blev Alexandra Sørensen og ponyhingsten  Klooster`s  Eltino, udtaget til at repræsentere det internationale CDI dressurstævne i Bernstoffparken, den sidste weekend i maj. Ekvipagen placerede sig på andenpladsen i PRI og PRT til over 68 %, og blev nr. fem i PRM til 67,9%. Desuden placerede hun sig som nr. fire i LA6 stilcup, på ponyhingsten Melli`s Dornik, fra stutteri Stald Nørlund i Skanderborg.

Emma Pedersen og kat. 3 ponyen My Boy deltog i distriktsstævne i Tørring Uldum Rideklub. Her fik de en placering som nr. tre i LA4 dressur til 66,25 %,  hvilket gav hende en direkte kvalificering til at ride landstævner og en halv DM kvalifikation.

Caroline Schaarup Kjær havde ligeledes en succesrig weekend. Ved distriktsstævnet i Boller Rideklub blev Caroline og ponyen Celina placeret på en andenplads i MB2 spring, og dermed kvalificeret til landsstævner I springning, efter fem fejlfrie MB på distrikts plan.

Sarah Bohlbro Johansen og Hedemands Cæsar var til klubstævne i Kongsvad Rideklub. Her scorede ekvipagen to tredje pladser i LA1 og LA2 dressur.

Anna Benfeldt og  Picasso var til ring og Rid stævne i Thorsø Rideklub, hvor de blev nr. et og to i LC1 og LC2 dressur.

Rosetter uddelt i spring og dressur

Ryttere fra Skanderborg Rideklub viste flaget i weekenden.

Ved landsstævnet i Hedensted Og Omegns Rideklub, blev berider Ulrik Sørensen og hesten Camiro Mandø placeret som nr. fem i MB2 dressur med 69,7 %.

Susanne Hansen og Amigo deltog i distriktsstævnet i Hylke Og Omegns Rideforening. Her blev det til  nul fejl i en ULB spring klasse. Åstrup Rideklub uddelte rosetter i dressur  til Line Fredsbo på Opbroeks Aron.

Ekvipagen blev nr. tre i LA2 med 65 %. Ved samme klubstævne blev Janni Hansen på Mistery placeret som nr. tre i LB1.

Cecilie Cilleborg Jensen og Klintholms Sir Tylor deltog forleden i klubstævne i Ry Rideklub. Her blev de nr. et og to i to LC2 klasser.

Topplacering til Skanderborg ryttere

Flotte resultater til pony ryttere fra Skanderborg Rideklub i både dressur og spring. Alexandra Sørensen deltog i distriktsstævnet i Hjallerup Rideklub, hvor hun havde to sportspony hingste med.

Som om hingstene dystede mod hinanden, besatte de både første og anden pladsen. Alexandra red sejren i hus i PRI til 70%, og PRT 71,1% på Klooster`s Eltino, og indtog andenpladsen i PRI 68%, og PRT 68% Mellis Dornik.

Søsteren Anne Sophie Sørensen gjorde sig gældende i spBelringning ved et distriktsstævne i Hedensted og Omegns Rideklub. Første gang hun startede LA på Mille høstede hun to tredje pladser, hvor der også var pokal og store ærespræmier i en gennemgående cup over to dage.

Ved samme stævne deltog Caroline Schaarup Kjær på spring ponyen Celina. Ekvipagen var i superform og vandt LA2, desuden startede de to MB2 klasser, hvor de blev placeret som nr. to og fem.

 

Ny medarbejder

Vi vil gerne byde velkommen til Sissel Holm Hansen, som starter den 01 April. Sissel skal varetage uddannelse af Ridecenterets tilridningsheste samt undervisning af stedets ryttere.

Tag godt imod Sissel.

Materiale fra visionsaften samt referat fra generalforsamling

Under "Bestyrelse" finder du materiale fra visionsmødet og samme sted har vi lagt referat fra generalforsamlingen den 30. marts 2011.

Anne Sophie sejrede på ny pony

Ponyen Mille, der har en fortid som Danmarksmester i military, har fået ny rytter. Det var Anne Sophie Sørensens første stævne på Mille, men det klarede hun i flot springstil med en sejr i LB, og nul fejl i LC ved Distriktsstævnet i Vejle Rideklub. Anne Sophie og Mille kommer fra Skanderborg Rideklub.

Ligeledes fra Skanderborg, havde Caroline Shaarup Kjær og ponyen Celina succes ved samme stævne. Ekvipagen vandt LA2 spring med en super tid i omspringningen.

Susanne Hansen på hesten Amigo høstede forleden en U sløjfe i LB1 spring, ved distriktsstævnet i Skårupgård Rideklub.

I dressur gjorde Janni Hansen og Mistery god figur, ved at vinde LB3 og få tredje pladsen i LB1. Det var ved klubstævnet i Åstrup Sports Rideklub. Ekvipagen vandt ligeledes en LC3 dressur ved klubstævnet i Gjern Rideklub.

Sarah sejrede i dressur

To ryttere fra Skanderborg Rideklub, deltog i klubstævnet i Langå Og Omegns Rideklub forleden weekend.

Sarah Bohlbro Johansen og ponyen Hedemands Cæcar, klarede sig rigtig godt. Ekvipagen vandt LA1 dressur med 67,2 %. Ved samme stævne, placerede Janni Hansen og Mistery sig som nr. fire

i LC2 dressur for hest.

Beriderelev i Skanderborg Rideklub, Søren Andersen og hesten La Cour Bjerre var i god form. De red til 67,35 % i LA4 dressur, og blev nr. tre i klassen.

En succesrig weekend for familien Sørensen

Alexandra og Kloosters Eltino

Berider Ulrik Sørensen fra Skanderborg Rideklub, var vindende da han deltog med flere heste i weekendens dressur distriktsstævne i Silkeborg Rideklub.
Det blev til fire placeringer i toppen.

Med Romando vandt han LA4 med 73,8 %. I samme klasse besatte han tredje pladsen med hesten Newman og 71,1 %. I LA1 deltog han med Bakkegårdens Lan`z, der placerede sig som nr. tre med 68,8 %, skarpt efterfulgt af Rollo på fjerde pladsen, som han scorede 67,3 % på.

Det var en travl, og aktiv weekend for familien Sørensen. Ulriks datter Alexandra Sørensen, deltog senere samme dag ved dressur distriktsstævne i Herning Rideklub, og fortsatte succesen med pony hingstene Mellis´ Dornik og Klooster`s Eltino. Kun anden gang hun starter PRI dressur på tophingsten Mellis` Dornik, scorer hun en flot andenplads med 68,16 %, og indtager også tredje pladsen med 67,11 % på Klooster`s Eltino.

Skanderborg rytteren, Janni Hansen og hesten Mistery, deltog i klubstævne i Djurslands Rideklub, hvor de vandt LC3 dressur med 68,33 %.