Undervisning på rideskolen

På rideskole tilbydes undervisning til alle - store og små.

Holdundervisning:
Der er holdundervisning fra mandag til torsdag.
-Dressurhold for de let øvede ryttere.
-Trækkerhold for de mindste.
-Og hold for børn i alle aldre og niveauer.

Springning:
Der er springundervisning hver onsdag eftermiddag/aften.
-Børnehold, begynder og øvede.
-Voksenhold, begynder og øvede.
Der er plads til alle - både nybegyndere og de som gerne vil frem i verden.

Dressur - ene undervisning:

-V. Berider Ulrik Sørensen

Charlotte og Ulrik har udskiftet en stor del af elevhestene og ponyerne - således at alle er klar til stævne. Der er ponyer og heste til enhver.

Indemeldelse/udmeldelse/afbud og forsikring

Indmeldelse
Spørgsmål angående rideskolen rettes til Charlotte Sørensen, mandag - torsdag mellem 8 og 9 på tlf. 2862 6329  eller på mail til skanderborgridecenter@Opdater venligst din browser!hotmail.com

Udmeldelse

Udmeldelse af rideskolen kan ske pr. den 1. i en måned og skal meddeles inden den 20. i måneden, gerne pr. mail til skanderborgridecenter@Opdater venligst din browser!hotmail.com

Afbud
Af hensyn til hestenes motionering bedes alle afbud til rideundervisning venligst meddelt i god tid, gerne på SMS til din ridelære/-underviser.

sms 31137989

Ulykkesforsikring
Som medlem af en rideklub under Dansk Rideforbund er det medlemmets (rytterens) egen pligt at være personligt ulykkesforsikret, jf. Dansk Rideforbunds bestemmelser herom.
Skanderborg Rideklub påtager sig ikke noget erstatningsansvar overfor medlemmer, der kommer til skade under udøvelsen af deres aktiviteter.

Priser på undervisning

Holdundervisning
Holdundervisning fra 4-16 år..............................kr. 450,- pr. mdr.
Trækkerhold 4-10 år..............................................kr. 425,- pr. mdr.
Undervisning egen pony.......................................kr. 375,- pr. mdr.
Undervisning egen hest........................................kr. 425pr. mdr.

Privatundervisning
½ enetime v/exam. berider...................................kr. 350,-
½ enetime v/beriderelev.......................................kr. 175,- ved andre 150,-