Undervisning på rideskolen

På rideskolen kan vi tilbyde undervisning til alle - store og små.

Holdundervisning:
Der er holdundervisning fra mandag til torsdag.
- Dressurhold for de let øvede ryttere.
- Trækkerhold for de mindste.
- Et udviklingshold hver torsdag for de øvede ryttere.

Springning:
Der er springundervisning af Maja hver fredag fra kl. 16:00-18:00
- Junior hold, begynder og øvede.

Der er plads til alle - både nybegyndere og dem som gerne vil frem i verden.

Pt. er der venteliste. Men skriv til Maja, så kan der helt sikker findes ud af noget.

Priser på undervisning

Holdundervisning i elevskolen

Holdundervisning ugentlig Junior (fra 4-16 år).............................kr. 475,- pr. mdr.
Trækkerhold ugentlig (fra 4 år).....................................................kr. 465,- pr. mdr.
Undervisning egen pony..............................................................kr. 400,- pr. mdr.
Undervisning egen hest...............................................................kr. 400,- pr. mdr.

Søskende-Rabat.........................................................................kr. 50,- pr. mdr.

Privatundervisning på Elevhest/pony
½ enetime v/Helle.......................................................................kr. 175,-
½ enetime v/Maja.......................................................................kr. 175,-

Læs omkring Maja og Helle under: Personale.

En enetime består af egen opvarmning i 10 min. og derefter 30 min. undervisning.

Alle ponyer/heste som ikke er i halvpart må gå enetimer.

Indemeldelse/udmeldelse/afbud og forsikring

Indmeldelse
Spørgsmål angående rideskolen rettes til Charlotte Sørensen, mandag - torsdag mellem 8 og 9 på tlf. 2862 6329 eller på mail til skanderborgridecenter@Opdater venligst din browser!hotmail.com. Hvis du overvejer at melde dit barn til ridning, så ring og få en snak med Helle. Så kommer dit barn på et hold som både passer i alder og niveau.

På www.krak.dk kan du søge på nedenstående adresse og få præcis kørselsvejledning til rideskolen.

Rideskolen på Skanderborg Ridecenter
Christiansmindevej 3
8660 Skanderborg

Udmeldelse
Udmeldelse af rideskolen kan ske pr. den 1. i en måned og skal meddeles inden den 20. i måneden, gerne pr. mail til Charlotte:  skanderborgridecenter@Opdater venligst din browser!hotmail.com

Afbud
Af hensyn til hestenes motionering bedes alle afbud til rideundervisning venligst meddeles i god tid, gerne på SMS til din ridelære/-underviser.

Helle - 20200524

Maja - 24752090

Ulykkesforsikring
Som medlem af en rideklub under Dansk Rideforbund er det medlemmets (rytterens) egen pligt at være personligt ulykkesforsikret, jf. Dansk Rideforbunds bestemmelser herom.
Skanderborg Rideklub påtager sig ikke noget erstatningsansvar overfor medlemmer, der kommer til skade under udøvelsen af deres aktiviteter.

Hvis du vil vide mere om undervisning, halvpart, enetimer eller rideskolen i det hele taget, så snak med Helle eller kontakt Charlotte på 2862 6329

(Mellem kl. 8.00 - 9.00).