Skanderborg rideskole afholder årligt forskellige arrangementer i klubben. Vi afholder diverse træningsstævner, hyggedage og ridelejre. Udover det afholder vi oprydningsdage hvor vi rydder op, kalker stalden, samler sten på ridebanen, maler spring osv.

Den årlige ridelejr

Hvert år arrangere vi ridelejr i en uge af skolernes sommerferie. Det er altid nogle rigtig gode dage med dressur-undervsining, springtræning, ponygames, bålhygge, skovtur på hestene, stævne, striglekonkurence og modeshow. Der er masser af sjov, hygge og snak. Vi omdanner cafeteriaet til sovesal.

Den næste ridelejr foregår: 2/7-2018

Træningsstævner

Vi afholder årligt omkring 5 træningstævner i rideklubben. Træningsstævnerne er for alle dem der er medlem af klubben. Hvis du overvejer at starte stævne men er i tvivl omkring hvilken klasse du skal starte, så ta en snak med din underviser.

Næste stævne foregår: 16/6-2018

Hyggedage

Der bliver løbende afholdt hyggedage for alle små som store. På hyggedage rider man enetimer, rider tur, rider ponygames og laver forskellige konkurrencer. Man spiser, laver aktiviteter og gør hestene fine. Hyggedage forløber ofte fra kl. 10:00-17:00 og koster 325kr.

Næste Hyggedag foregår: