Underviser i elevskolen: Helle Christoffersen

Hvis du overvejer at starte i elevskolen kommer du helt sikkert til at møde Helle.

Helle har været medlem af skanderborg rideklub siden 1978, og startede med at ride ved daværende underviser Johnny hansen. Helle har gennem sin ridekarriere opnået at uddanne heste fra rå til M niveau. Helle har redet op til MA2 dressur på sin daværende dressur hest. Hun har redet ved Jon. D pedersen, og har flere år i træk blevet klubmester i både spring og dressur. Helle har været opstalder på skanderborg ridecenter i over 25 år og har været med til at undervise ryttere fra elevskole til ryttere på M niveau.

Helle underviser nu i elevskolen og står for alt rengøring i klubben.

Helle's nummer er: 20200524

Underviser i Elevskolen: Maja Christoffersen

Maja Christoffersen er 17 år gammel og startede med at ride på skanderborg ridecenter i 2012. Maja fik efter blot et år sin egen pony som hun købte af Ulrik og Charlotte. Maja startede med at arbejde fire år som staldpige og derefter begyndte hun at undervise i elevskolen. Maja er hovedsaglig dressurrytter og har startet op til LA på pony. Lige nu er hun igang med at uddanne sig som hestemanager og går derfor på grundforløb 2 i Malling. Hun underviser samtidig i elevskolen og står for alt springing og de øvede hold i løbet af ugen. Maja er meget arrangageret i sin undervisning og går meget op i at rytternes grundridning er på plads, og at rytteren lære at ride rigtig fra starten. Maja har nu sat sin pony på pension på ridecenteret og er nu på udkig efter en større hest som hun kan komme videre på.

Maja's nummer: 24752090

Staldpiger i stalden

Kamille & Rosa

Billeder taget: 16/6-18

Skanderborg rideskole har altid haft en eller to faste staldpiger i stalden.

Vi går meget op i at der altid er en man kan spørge om hjælp (især hvis man er ny) Som staldpige skal man være i stalden: Mandag, Tirsdag og torsdag. Du skal være minimum 13 år, og kunne håndtere alle hestene i stalden.

Kamille Laursen: (Pigen i sort jakke og hvid bluse)

Kamille er 13 år og har gået til ridning lidt over 6 år. Kamille har været staldpige i lidt over 6 måneder og nyder at hjælpe til og være i stalden. Kamille har til daglig part på Gizmo, og rider ham fem gange om ugen. Kamille går på Maja's udviklingshold, springer om fredagen og rider privatundervisning hver weekend ved Helle.

Rosa Raffo: (Pigen med brunt hår i hvid bluse)

Rosa er næsten lige blevet staldpige. Rosa er 13 år, og har redet i 7 år. Hun rider lige nu to gange om ugen. Rosa er til daglig passer til Arking, og er altid frisk på at gå en tur med ham. Rosa er altid hjælpsom og pligtopfyldene. Så hvis du har brug for hjælp, kan du altid spørge Rosa.

Trækkere:

Vi har hver Mandag og Tirsdag brug for hjælp til at trække vores nybegyndere. Vi har været så heldige at have en masse frivillige hjæpere i stalden. Kunne du godt tænke dig at hjælpe os med at sadle op, hjælpe de nye børn og trække hestene max 30 min inklusiv skridt. Så tag kontakt til Helle: 20200524

Vi er meget taknemmelige for hjælpen, og derfor har Charlotte og Helle også valgt at til uddele forskellige gaver, enetimer mm.

- Therese langston

- Rosa raffo