Rideskolen
Tilmeld nyhedsbrev

Vores elevheste og ponyer

Her kan du se og læse om alle skanderborg rideskoles elevheste og ponyer.

I 2004 var der ejerskifte på Skanderborg Ridecenter, dette betød bl.a. at mange af de gamle ponyer blev udskiftet til nye og bedere modeller.
Samtidig blev der lavet bokse i elevstalden - dvs. ingen står i spiltove mere.

Hver morgen, efter at hestene har spist, kommer de ud på "gartner-folden" hvor de kan gnubbe med de andre, spise wrap, rulle sig - og ikke mindst få en god løbetur.

Skanderborg ridecenter går meget op i at elevhestene/ponyer har det godt og trives. Vi har lige nu 3 elevheste og 9 elevponyer. Charlotte ligger meget vægt på at hestene kommer videre når de ikke syndes rideskole er sjovt længere. Derfor får vi en gang imellem udskiftning, og løbene nye heste/ponyer.

Arking Jump

Navn: Arking Jump

Køn: Vallak

Født: 23-03-1997 (21 år)

Højde: 152 cm

Part: (Må ikke have part)

Passer: Rosa Raffo

 

  

 

Arking er en helt fantastisk hest som mange har været glade for. Han er altid glad og elsker at lave triks. Arking har i sine unge dage gået mange store stævner, og derfor tages der ekstra meget hensyn til hans ben. Arking kan rides af alle.

Far: Aron N 
Mor: Pam 
Morfar: Forge Cirrus

Fredens Golden Zidanne

Navn: Fredens Golden Zidanne

Køn: Vallak

Født: 20-03-2004 (14 år)

Højde: 140 cm

Part: Ingen pt.

Passer: Emilie weiss

 

Zidan er en meget elegant palomino pony med massere af udtryk. Zidan har været på skanderborg ridecenter i mange år, og går nu som elevpony grundet en gammel skade i benet. Derfor må han ikke springe. Zidan kan rides af alle.

 

 

 

 

 

Fjotte

Navn: Fjotte

Køn: Hoppe

Født: 2004 (14 år)

Højde: 136 cm

Part: Ingen pt.

Passer: Ingen pt.

 

 

 

Fjotte bliver til daglig kaldt Lotte. Lotte er lige kommet til skanderborg rideskole, og tager det hele så pænt. Lotte har tidligere gået høje konkurrencer inden for ponygames. Derfor er det også hende vi vil komme til at  bruge til det. Lotte er en meget venlig fjordhest som alle kan ride. Selvom hun er fjordhest er hun meget nem at stoppe, og er på ingen måde stærk. Vi er allerede sikker på at Lotte vil blive elevernes nye yndlings.

 

El Gizmo

Navn: El Gizmo

Køn: Vallak

Født: 2004 (14 år)

Højde: 160 cm

Part: Kamille Laursen

Passer: ingen pt.

 

 

 

Gizmo er en super rar hest som elsker at blive nusset om. Gizmo har ikke været i elevskolen særlig længe, men tager det hele super fint. Han har tidligere været skovturs hest. Gizmo elsker at springe og elsker at få ros. Gizmo kan rides af alle let-øvede.

Far: El Redo 
Mor: Gina 
Morfar: Ukendt 

Flash

Navn: Flash

Køn: Vallak

Højde: 133 cm

Født: 2013 (5 år)

Part: Ingen pt.

Passer: Ingen pt.

Flash er meget ny i elevskolen. Han er ikke så gammel, men tager det hele super fint. Han elsker at få opmærksomhed og blive striglet. Flash har ikke så meget balance i gallop, men han kan sagtens rides af mindre ryttere hvis bare de har deres grundridning i orden. 

 

 

Master Mind

Navn: Master Mind

Køn: Vallak

Født: 2000 (18 år)

Højde: 130 cm

Part: Ingen pt.

Passer: Lærke Ebbesen

 

 

 

 

Master er en meget venlig og forsigtig pony. Master har en kæmpe personlighed som ikke mange heste har. Master har været på skanderborg ridecenter i mange år. Han har gjordkrampe, så derfor skal man spænde gjorden lidt efter lidt. Han elsker at springe og bruges ofte til børn der lige er begyndt til ridning. Master kan rides af alle.

Mor: Domino 
Far: Zun Fire

Royal Back

Navn: Royal Back

Køn: Vallak

Født: 17-03-1997

Højde: 173 cm

Part: Ingen pt.

 

 

 

 

Royal back er en stor dansk varmblod efter Come back ll. Royal har stået på skanderborg ridecenter i mange år og har tidligere sprunget på rigtig højt plan. Royal elsker at blive striglet og nusset om. Royal Back kan rides af alle.

Far: COME BACK II 
Mor: TAROYLA 
Morfar: ROYAL Z II 

Díamond

Navn: Diamond

Køn: Hoppe

Født: 

Højde: 100 cm

Part: Ingen pt.

Passer: Ingen pt.

 

Diamond er en super flink shetlandspony som har været på skanderborg ridecenter i mange år. Diamond elsker at deltage i striglekonkurencer og blive rigtig fin. Diamond er super god til de mindre ryttere, da hun ikke er så høj. Diamond kan rides af alle.

Lady blue eye Gubben

Navn: Lady blue eye Gubben

Køn: Hoppe

Højde: 135 cm

Født: 1996 (22 år)

Part: (Må ikke få part)

Passer: Ingen pt.

 

 

 

Gubben er elevskolens ældste pony. Gubben har været på skanderborg ridecenter i mange år, og bliver nu mest brugt til nybegyndere da hun er super stabil. Gubben er en super rar pony som elsker at springe. Gubben har tidligere gået landstævner. Af hensyn til alder må gubben ikke have part. Gubben kan rides af alle.

Endahlgårdens Star

Navn: Endahlgårdens Star

Køn: Hoppe

Født: 23-05-2007 (11 år)

Højde: 147 cm

Part: Ida Hvarre Nothlevsen

Passer: Ingen pt.

 

Star er en vågen men ærlig pony som mange af vores elever allerede elsker. Star elsker at springe og nyder at få opmærksomhed. Star har været elevpony siden maj, og er derfor meget ny. Star kan rides af let-øvede.

Far: Cannon 

Mor: Endahlgårdens Pandora 

Morfar: Don Premo 

Manét

Navn: Manét

Køn: Vallak

Født:1999 (19 år)

Højde: 130 cm

Part: Ingen pt.

 

 

 

 

Manet er en meget rolig og sød vallak. Manet elsker mad og opmærksomhed. Manet har været på ridecenteret i rigtig mange år, og han bliver ofte brugt til børn der lige er startet til ridning. Manet kan rides af alle.

Apache

Navn: Apache

Køn: Vallak

Født: 1999 (19 år)

Højde: 129 cm

Part: Mille Johnson

Passer: Ingen pt.

 

 

Apache er en super fin pony som mange af vores elever holder af. Apache har tidligere gået DM og mange landstævner. Han kan alle pony øvelser. Han er en meget forsigtig pony, som knytter sig meget til en person. Han elsker at springe, men grundet dårlig ben springer han ikke mere. Apache kan rides af alle.

Felix

Navn: Felix

Køn: Vallak

Højde: 100 cm

Race: Æsel

 

 

Felix er vores æsel. Han bruges ikke rigtig til noget udover at han til ridelejre, og hyggedage får lov til at være med i strigle-konkurencerne. Han er meget stædig og larmer lidt, men man kan ikke lade være med at holde af ham. Felix har været på ridecenteret i mange år, og elsker at få taget billeder.