Skanderborg Rideklub
Tilmeld nyhedsbrev

CHAMPIONAT 2017

Skanderborg Rideklub ønsker også for 2017 at kåre championatsvindere i de forskellige klasser.

Det kåres vindere i klassene "championat" og "elite" i både spring og dressur, og for pony og hest. For hesteklasserne gælder, at der kåres en vinder i de kategorier, hvor mindst 3 ryttere har meldt resultater ind.

I bedes derfor senest den 31. januar 2018 indsende resultatliste pr ekvipage fra DRF Go for stævner på c-niveau og op efter, og for D-stævner kopi af resultatlisten fra DRF Live for hver klasse ekvipagen har fået placering i. Resultatern skal indsendes til magnus.hillern@gmail.com.

Det er de placeringer der fremgår af resultatlisterne fra DRF go der danner grundlag for point tildeling i championatet på c niveau og derover, med mindre vi hører fra jer omkring evt. fejl eller mangler i registreringerne i Drf go´s resultatlister på mail magnus.hillern@gmail.com.

CHAMPIONAT OG ELITE 2016

Så er championatene for 2016 i Skanderborg Rideklub klare !

Vedlegget består av flere arkfaner, 1 for hver kategori i championatet.

Tillykke til alle placerede !

Championatet

Så er det tid til at indrapporter stævne resultater (placeringer) for 2016, så vi kan få fundet vores championatsvindere.

I bedes derfor senest den 30. Januar 2016 indsende resultatliste pr. ekvipage fra DRF-go for stævner på c-niveau og op efter og for D-stævner kopi af resultatslisten fra Drf live for hver klasse ekvipagen har fået placering i. Resultaterne skal indsendes til magnus.hillern@Opdater venligst din browser!gmail.com.

På følgende ryttere der rider på min. C-niveau og som klubben gennem 2016 har noteret, har fået placeringer skal ikke indsende en resultatliste fra DRF go, vi skriver resultatlisterne ud for jer:

Ingrid Rimestad Hagman

Anne Sophie Gerstorf Sørensen

Emma Pedersen

Cecilie Pedersen

Mai Ligaard

Maria Langhoff

Kristiane Hillern

Ulrikke Nygaard

Alexandre Gerstorf Sørensen

Louise Fauerholm Christensen

Olivia Dinesen Neegaard

Alexandra Sørensen

 

Hvis nogen af ovenstående ryttere også har fået placeringer ved D-stævner i løbet af 2016, skal der stadig sendes kopi af resultatlister fra Drf live på de placeringer.

Det er de placeringer der fremgår af resultatlisterne fra DRF go der danner grundlag for point tildeling i championatet på c niveau og derover, med mindre vi hører fra jer omkring evt. fejl eller mangler i registreringerne i Drf go´s resultatlister på mail magnus.hillern@Opdater venligst din browser!gmail.com.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i SBR  

Elite og Championat

NYT NYT....ELITE:  Hvis man deltager i internationale stævner (pony/hest) hører man under kategorien ELITEN, som er en ny kategori hvor konkurrencen om ELITEMESTERSKABET vil være mere jævnbyrdig imellem ekvipager der rider på dette niveau. Man kan således ikke deltage i championatet på dette niveau. Her  gælder det også at mindst tre ekvipager med point, udløser en vinder. Der kåres en vinder for henholdsvis pony og hest. Se indberetningsregler under championat.

Se seneste resultater nederst på denne side.

Championat: I Skanderborg Rideklub vil vi gerne have så mange som muligt til at ride en masse stævner, så derfor har vi indført et Championatsystem, hvor man kan samle point sammen fra stævner afholdt af SBR og når man har været udenbys at ride. I championatsystemet indgår resultater fra både klubstævner, distriktsstævner og landsstævner.

Systemet gælder fra 1/1 til 31/12 og præmier overrækkes til vores årlige generalforsamling i marts det efterfølgende år.

Rytteren modtager kun sin placering/præmie, hvis vedkommende deltager ved kåringen eller melder afbud til bestyrelsen.

Der kåres en championatsmester i dressur og spring for henholdsvis hest og pony. Der skal være mindst tre ekvipager i hver gruppe, for at der udløses en vinder. Derudover gælder antal placeringer, udregnet efter DRF´s metode ved stævner.

U-klasser giver point som ”Øvr. Plads”.

Point fordelingen er pr. ekvipage - dvs. der er et regnestykke pr. pony/hest rytteren rider. Ved point lighed mellem 2 ekvipager ved årets udgang vinder den som har opnået x-antal point på færrest mulige starter i højeste klasser.

For at få registreret dine placeringer og få point for det, skal du når du har redet stævne sende en mail til Charlotte L på: skanderborgrideklub@Opdater venligst din browser!gmail.com  

Det er dit eget ansvar at give besked og bevis i form af resultatudskrift på at du har været til stævne og fået den pågældende placering. 

OBS: For at gøre sig gældende i Skanderborg Rideklubs ELITE,CHAMPIONAT og KLUBMESTERSKAB skal man deltage aktivt i klubben. Evt. som hjælp til klubbens stævner, arbejdsweekend eller andre arrangementer, modtage undervisning m.m.
 

Klubstævner

Klasse 1. plads 2. plads 3. plads Øvrige placering
Under LC 4 point 3 point 2 point 1 point
LC 5 point 4 point 3 point 2 point
LB 6 point 5 point 4 point 3 point
LA 1,2,3 7 point 6 point 5 point 4 point
LA 4,5,6 8 point 7 point 6 point 5 point
MB/PRI 9 point 8 point 7 point 6 point

Distriktstævner

Klasse 1. plads 2. plads 3. plads Øvrige placering
LC 7 point 6 point 5 point 4 point
LB 8 point 7 point 6 point 5 point
LA 1,2,3 9 point 8 point 7 point 6 point
LA 4,5,6 10 point 9 point 8 point 7 point
MB /PRI 11 point 10 point 9 point 8 point
>MB/PRI/PRM 12 Point 11 Point 10 point 9 point

Landsstævner

Klasse 1. plads 2. plads 3. plads Øvrige placering
LA 12 point 11 point 10 point 9 point
MB/PRI 13 point 12 point 11 point 10 point
MA/PRT/PRM 14 point 13 point 12 point 11 point
ST. GEO/KUR 15 point 14 point 13 point 12 point

Championat og Elite 2014

klik på ark nr. 2 for chamionat og klik på ark nr. 3 for Elite

Championat endelig 2013

Mesterskaber_2013_SBR_Championat_dressur.pdf

Hermed oversigt over Championatsmesterskabet 2013. Dato for kåring vil blive oplyst senere - vi regner med primo februar 2014.

Mesterskaber_2013_SBR_Championat_spring.pdf

Championatskåring 2012

Bestyrelsen gør opmærksom på, at det er besluttet at årets championatsvindere udelukkende tildeles rosetter,- og ikke som tidligere modtager gaver.

Championatsmesterskab 2012 - endeligt

Championatsmester_dressur_2012.pdf

SBR championatsmester dressur 2012 og SBR championatsmester spring 2012

Championatsmester_spring_2012.pdf

Championat 2012 (foreløbig status)

Championatsmesterskab_dressur_2012.pdf

Foreløbig status over championatsmesterskab 2012

Championatsmesterskab_spring_2012.pdf

Endelige resultater for Championat 2011

Championat_spring_dec_2011_slut1.xls

Endelig opgørelse over Championat for 2011.

Championat_dressur_dec_2011_slut1.xls

Resultater

Resultater fra stævner afholdt på Skanderborg Ridecenter


  • Championat 2010 spring (afsluttende)

  • Championat dressur 2010 (afsluttende)