Klubmesterskaber

Klubmesterskab: Formålet med klubmesterskabet er at motivere og udvikle klubbens ryttere til at arbejde seriøst med ridesporten.Klubmesterskabet kåres ud fra medlemmernes deltagelse i klubbens egne klubstævner (D-niveau).

NYT NYT:  Deltagelse i træningsstævner tæller også med i konkurrencen om klubmesterskabet.

Klubmesterskabet kåres ud fra medlemmernes deltagelse i klubbens egne klubstævner (D-niveau). Klubmesterskabet er kun åbent for ryttere der er opstaldet på Skanderborg Ridecenter eller modtager undervisning på stedet.

Klubmesterskabet gælder fra 1/12 til 30/11 og præmier overrækkes i januar/februar det efterfølgende år. Rytteren modtager kun sin placering/præmie, hvis vedkommende deltager ved kåringen eller melder afbud til bestyrelsen.

Der kåres en klubmester i dressur og spring for henholdsvis hest og pony. Der skal være mindst tre ekvipager i hver gruppe, for at der udløses en vinder. Derudover gælder antal placeringer, udregnet efter DRF´s metode ved stævner.Point fordelingen er pr. ekvipage - dvs. der er et regnestykke pr. pony/hest rytteren rider. Ved point lighed mellem 2 ekvipager ved årets udgang vinder den som har opnået x-antal point på færrest mulige starter i højeste klasser.

Man er udelukket af klubmesterskabet, hvis ekvipagen har startet sværhedsgrad 3 i spring (hest eller pony) eller har redet til mere end 60% i sværhedsgrad 3 på distriktsplan, i den samme disciplin indenfor året eller tidligere år.
Ekvipager som vinder championatet udelukkes fra klubmesterskabet i samme disciplin.
U-klasser giver samme point-antal "Øvrige pladser" jf. pointtabel.

For at få registreret dine placeringer og få point for det, skal du når du har redet stævne sende en mail med resultat :skanderborgrideklub@gmail.com

Det er dit eget ansvar at give besked og bevis i form af resultatudskrift på at du har været til stævne og fået den pågældende placering. Resultaterne skal være indberettet senest 1 uge efter pågældende stævne.

OBS: For at gøre sig gældende i Skanderborg Rideklubs ELITE,CHAMPIONAT og KLUBMESTERSKAB skal man deltage aktivt i klubben. Evt. som hjælp til klubbens stævner, arbejdsweekend eller andre arrangementer, undervisning m.m.

Pointskema til Klubmesterskaber

Klasse 1. plads 2.plads 3.plads Øvrige placeringer
Under LC 4 point 3 point 2 point 1 point
LC 5 point 4 point 3 point 2 point
LB 6 point 5 point 4 point 3 point
LA 1,2,3 7 point 6 point 5 point 4 point
LA 4,5,6 8 point 7 point 6 point 5 point
MB/PRI 9 point 8 point 7 point 6 point

klubmesterskab 2014

Klubmesterskab 2013

Mesterskaber_2013_SBR_Klubmesterskab_dressur.pdf

Hermed opgørelse over klubmsterskaber for 2013. Dato for overrækkelse af rossetter vil blive oplyst senere. Vi regner med primo februar 2014.

Mesterskaber_2013_SBR_Klubmesterskab_spring.pdf

Klubmesterskab 2012

Bestyrelsen gør opmærksom på, at det er besluttet at årets mesterskabsvindere udelukkende tildeles rosetter,- og ikke som tidligere modtager gaver.

Klubmesterskab 2012 endeligt

SBR_klubmester_dressur_2012.pdf

SBR klubmesterskab i dressur 2012 og SBR klubmesteskab i spring 2012

SBR_Klubmester_spring_2012.pdf

Klubmesterskab 2012

Klubmesterskab_dressur_2012.pdf

Foreløbige status for klubmesteskab 2012.

Klubmesterskab_spring_2012.pdf

Endelige resultat for Klubmesterskab 2011

Klubmesterskab_dressur_dec_2011_slut1.xls

Hermed resultaterne for Klubmesterskab i 2011.

Championat_spring_dec_2011_slut1.xls

Stævneresultater

Resultater fra stævner afholdt på Skanderborg Ridecenter

• Klubmesterskab 2010 spring pony og hest (afsluttende)